Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Leon proszy o pomuc

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leon
Cromaniak
Leon proszy o pomuc

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 17.01.2009 18:20

Kochany FotoCroManijaci rosze o pomoc i rade...
poszukuje specificznego sprzentu opticznego....
ruznie to naziwaja.
Chodzi my o sonde ktura na koncu ma oswietlenie i obiektyw, i pomocu kturej mozna nagriwac mikro obiekty ogulnie niedostepne. Najlepiej jezeli taka kamera ze sonda ma powiekszenie.
Oprucz tego poszukuje tez USB mikroskop do PC
Czyli digitalna kamere ktura powieksza od 50 do 200 razy a obraz od razu (bez okularu) przezuca na PC (do observacji czy nagriwania)
za pomoca tego sprzentu ktory jest tanszy niz endoskop chcial bym prowadzic badania ryb i take tam......
czy ktosz zna taky sprzent, gdzie w polsce mozna kupic oraz jak sie sprawdza w ruznich situacijach.
Pozdrawiam Leon
RobZel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobZel » 17.01.2009 18:34

Drogi Leonie,

(przepraszam za poufałość, ale tak wiele razy czytałem Twoje cenne uwagi, że jesteś dla mnie "dość bliską postacią")

może znajdziesz coś interesującego w ponizszym serwisie:

http://www.sohoart.com.pl/mikroskopy/Index.htm

a może tutaj:

http://tm.livingston.pl/s_przemyslowe/sondy-kamery/

pozdrawiam
Ostatnio edytowano 17.01.2009 18:39 przez RobZel, łącznie edytowano 1 raz
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 17.01.2009 18:35

Leonie - znalazłem na Allegro coś takiego

Mikroskop cyfrowy
Kamery inspekcyjne
Pozdrav.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 17.01.2009 23:24

RobZel niema najmniejszego problemu z poufalascia :lol: :lol:
jestem "swoj"

Dziekuje wam bardzo z szibke odpowiedzi :!: :!: sprawdze linki

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Leon proszy o pomuc
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone