To co w Grecji najlepsze.......
... słońce....
....widoki....
... plaża, frappe i portokalopita...
....no i gyros-pita, bo bez tego nie ma greckich wakacji....
A dla tych wymagających i basen się znajdzie....
Lenienie się jest bardzo wskazane, zwłaszcza w Grecji, gdzie wszystko spokojniej płynie.... W końcu siga, siga do czegoś zobowiązuje.....beatabm napisał(a):To się polenię, a co
aga_stella napisał(a):A ja popatrzę spod palmy.
lotnikwsk napisał(a):Oooo, palma jest
To idealne danie i na obiad i na kolację... Mój syn prawie codziennie je wchłania, choć dziś sobie odmówił Mi rozsądek nie pozwala codziennie go jeśćmaslinka napisał(a):A ja zjem gyros-pitę
Coś będzieMikromir napisał(a):Oooo... Coś jednak będzie.
Zapraszam, choć w basenie woda chłodniejsze niż w morzu....Mikromir napisał(a):Chętnie popływam też w basenie.
Tegoroczne, ba nawet najbardziej aktualne, bo prosto spod greckiego niebamysza73 napisał(a):A to lenistwo to będzie zeszłoroczne czy tegoroczne?
Kawy ja nie piję (nie lubię, zwłaszcza zapachu rozpuszczalne), ale frappe sobie nie odmówię i lubię... Nawet puszkę już sobie do domu z kawką kupiłammegidh napisał(a):Ja zamawiam frappe.
Chyba okulary Ci zaparowały lub ouzo było za dużomajkik75 napisał(a):A ja chciałem napisać, że nie zauważyłem basenu
Dlatego zostaję
...nic nie robi całyyyyyyy dzień....Janusz Bajcer napisał(a):W pierwszym rzędzie siedzi leń ...
Thassos było w lipcu, na razie relacja w dalszych planach, a ta to z aktualnego pobytu, sporo dalej niż że szmaragdowej wyspy...kmichal napisał(a):Oczywiście będę zaglądał ... na Thassos ... ....