Jakoś tak końcem sierpnia, początkiem września robimy sobie taki wspólny prezent na rocznicę, a w samą rocznicę lub jej okolice (w zależności od dnia i pogody) jedziemy sami na cały dzień na termy na odpoczynek i relaks we dwójkę

piekara114 napisał(a):No i zobaczyłam to zdjęcie…![]()
i chciałam tam pojechać…
Źródło: https://greekcitytimes.com/2018/06/27/t ... treet/?amp
Lesbos to taki mało oczywisty kierunek na wypoczynek...piotrf napisał(a):Glicynia jest zdecydowanie przyjemniejsza dla oka niż poliwęglan![]()
, a Lesbos to bardzo ciekawa i działająca na wyobraźnię alternatywa
![]()
Ja też słowa złego nie dam powiedzieć o wyspie... Wiadomo są jakieś minusy, ale ja widzę sporo więcej plusów....dangol napisał(a):Kolega pracujący razem z Grześkiem dobrze się o Lesbos wypowiadał po czerwcowej tam wizycie.
Leniuchowanie przeważałodangol napisał(a):Chętnie zobaczę, jak Wy tam leniuchowaliście
aga_stella napisał(a):No wreszcie ruszyłaś.
Wydawało mi się to dziwne (jak Cię znam), ale myślałam, że będzie to jedna z relacji zaczętych, a nieskończonych.
Ja też się cieszę. Od naszego powrotu pojawiły się przeszkody w pisaniu (w tym bunt google, a ja używam ich do umieszczania zdjęć w relacjach), ale teraz zima i długie popołudnia, więc mam czas, zapraszam serdecznie.piotrf napisał(a):Cieszę się , że ruszyłaś z relacją
piekara114 napisał(a):W pracy, tylko chyba 2 osoby wyspę kojarzą w imigrantami, kolejne 2 czy 3 z lesbijkami, a reszta nawet nie wie, co to za wyspa, nie mówiąc o tym, że grecka…. No chyba nie wszyscy w szkole przykładali się do literatury i filozofii starożytnej….