Re: ...leniwie...
napisał(a) piekara114 » 02.10.2019 11:57
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):A leżąc na plaży patrzę się na Turcję
Może jakieś
Kosy?
A wiesz, że przez chwilę mieliśmy tam rezerwację.....
piotrf napisał(a):Pięknie tam masz . . .
Jeżeli napiszę że zazdroszczę - nie minę się z prawdą , ale gdy pomyślę , że główny wyjazd wakacyjny jeszcze przed nami , to czuję , że jakoś mi lżej
Też Ci zazdroszczę, że cały urlop jeszcze przed Tobą, zwłaszcza że straszą w PL brzydką pogodą
walp napisał(a):piekara114 napisał(a):Thassos było w lipcu, na razie relacja w dalszych planach, a ta to z aktualnego pobytu, sporo dalej niż że szmaragdowej wyspy...
Grecki dubel... no widzę na bogato.
Oczywiście dołączę, popatrzę.
Zapraszam. W tym roku nawet triple Greece... w maju byliśmy na Pelo i w Atenach...
pomorzanka zachodnia napisał(a):Siadam pod palmą i pooglądam jak się leni w październiku
Siadaj wygodnie. Palmy nieoblężone, bo i turystów tu mało, no i niby koniec sezonu, a pogoda dopisuje. Już drugi raz przekonuje się, że jesień w Grecji to super pora na odpoczynek..
tony montana napisał(a):W sensie ze na jakim Rodosie se w pazdzierniku jestes??
Nie, ceny na Rodosie trzymały poziom...
te kiero napisał(a):3 całe dni leniłem się przy basenie pod palmami, najdalej chodziłem do baru, więc chyba się wpisuję
Ja usiedziałam 2 popołudnia i to niecałe... A i walki o leżaki nie było
dangol napisał(a):Na tak małej wyspie, jak jeszcze dziś jesteśmy (no bo jutro rano niestety musimy rozpocząć powrót, aby zdążyć na piątkowy samolot) lenistwo to podstawa urlopu
Lenimy się więc w tym samym czasie
Nasza wyspa zdecydowanie większa od Waszej, ledwie ją liznęliśmy... A teraz już po odprawie i na samolot czekamy...
Ostatnio edytowano 24.01.2020 21:03 przez
piekara114, łącznie edytowano 1 raz