Robal obrzydliwy
Beata, co z Tobą, jedno zdjęcie
On źle na zbliżeniu wyglądał, bo z poziomu moich 150 cm i okularów to nie tak źlemysza73 napisał(a):Robal obrzydliwy
mysza73 napisał(a):Beata, co z Tobą, jedno zdjęcie
Jakoś tak zwykle na początku i tam gdzie wiem, że będę często nie mam aparatu... Taki czas na oswojenie miejscamarze_na napisał(a):Też proszę o więcej zdjęć .
Czyli do czegoś się przydajądangol napisał(a):Na Peloponezie widzieliśmy, jak miejscowi na te robale-brzydale łowili w porcie ryby. Najpierw takiego obrzydliwca przekrajali (w rękawiczkach ) nożem na pół...
Nic z tych rzeczy. Wszelkie endomondo czy informacje zapisane w danych zdjęć pozwalają na podanie konkretów. Spisuję większe wydatki, typu tankowania, autostrady czy zakupy (zbieram też te większe paragony) oraz pomiary temperatury, bo tego nie spamiętałabym. Reszta to obrazy na zdjęciach, które przypominają mi momenty, emocje, a i pamięć mam też dość dobrą, zwłaszcza do szczegółów, które mnie interesują i są dla mnie ważne bo kosztu paliwa na pewno bym nie zapamiętała Super dokładne relacje to piszą Kulkimarze_na napisał(a):Tak się zastanawiam czy na bieżąco robisz notatki czy chodzisz z dyktafonem i nagrywasz .
Bo szczegółowość opisów imponująca
piekara114 napisał(a): a i pamięć mam też dość dobrą
piekara114 napisał(a):zwłaszcza do szczegółów, które mnie interesują i są dla mnie ważne bo kosztu paliwa na pewno bym nie zapamiętała
Chodzi Ci o naszych współmieszkańców ? No dość charakterystyczni byli, o tym potem, no i więcej mieszkańców w hoteliku też nie byłomarze_na napisał(a):Najbardziej rozbroił mnie opis kto wysiadł z wami z busa .piekara114 napisał(a): a i pamięć mam też dość dobrą
To paliwo to jakoś w ogóle się mnie nie trzyma... dobrze, że w samochodzie moim (oprócz kotrolki, informacji na komputerze) dość uparcie pika i to głośno jak pora dokarmić przychodzi ....marze_na napisał(a):A to dziwne, bo to akurat duża pozycja w budżecie .piekara114 napisał(a):zwłaszcza do szczegółów, które mnie interesują i są dla mnie ważne bo kosztu paliwa na pewno bym nie zapamiętała
Właśnie tu mam malutkie, ale to w podsumowaniu...Beata W. napisał(a):Nadrobiłam, zaległości. Fajny wyjazd, mimo, że z biura
Teraz to już tajemnica poliszynela To gdzie lecicie? kiedy? i co się stało, że taki wybór?Beata W. napisał(a): Ale zdradzę Ci w tajemnicy, że ja też się po długiej przerwie złamałam i letnie wakacje będą jednak all in
Skąd ja to znamBeata W. napisał(a):Obrazek z Glicynią też mnie by przekonał do tego wyjazdu I na żadnych uchodźców bym nie zwracała uwagi, no ale jak lecieliśmy do Izraela ( i to w obu przypadkach) też się niektórzy dziwnie na mnie patrzyli
No dokładnie taki był cel i już teraz napiszę, że udało się go w 120% zrealizowaćBeata W. napisał(a):Fajnie sobie tak odpocząć już po sezonie
Od kolejnego odcinka, wieczorem, będzie lepeijBeata W. napisał(a):Beatka ja wszystko rozumiem, że szczegółowe super opisy itd. ale jednak daj czasem jakąś fotę na osłodę
piekara114 napisał(a):Koleżanka kończy rozmowę zdaniem: bawcie się dobrze, korzystajcie, bo życie jest krótkie i nic nie jest pewne…. Jeszcze chwilę leżymy i rozmawiamy jak to się różnie układa i jak to można mieć plany i odkładać je na kiedyś…
piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):Teraz to już tajemnica poliszynela To gdzie lecicie? kiedy? i co się stało, że taki wybór?Beata W. napisał(a): Ale zdradzę Ci w tajemnicy, że ja też się po długiej przerwie złamałam i letnie wakacje będą jednak all in
Jak czytam to właśnie w Turcji są jedne z najlepszych all i animacje dla dzieci i parki wodne przy hotelach. No i ceny, a raczej promocje na wyjazdy rodzinne, nie wiem co wybrałaś, ale jak czytam to ludzie piszą o niektórych hotelach gdzie dzieci są prawie za free.... Patrzę też na maj właśnie do Turcji (jedna z wielu opcji tylko u nas opłata za 3 dorosłe osoby i cena >5000 zł, jednak sporo jak za tydzień....Beata W. napisał(a):Super, że udało się plan zrealizować
Co do wyjazdu naszego wakacyjnego, no ma być właśnie Turcja. Raz bo dzieci chciały fajne baseny - może jakoś to przeżyję A dwa, że właśnie nie byliśmy jeszcze w Turcji a tu na własną rękę jednak się mniej opłaca. Więc wyszło jak wyszło. Na koniec sierpnia powiem czy było warto
Wiadomo, że nie wszystko da się od razu, ale nie ma co wszystkiego na kiedyś odkładać...khml napisał(a):W codziennym życiu nawet o tym nie myślimy.... zapominamy ?, czy.... nie chcemy myśleć ?
Kobieto, małej wiary jesteś..... Za raz kolejny odcinekmysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Od kolejnego odcinka, wieczorem, będzie lepeijBeata W. napisał(a):Beatka ja wszystko rozumiem, że szczegółowe super opisy itd. ale jednak daj czasem jakąś fotę na osłodę
Jeszcze bardziej szczegółowe opisy