Ural napisał(a):Główny Księgowy czy nie wszelkie wyliczenia są jak najbardziej wskazane.
dids76 napisał(a):Od ładnych kilku lat wybieram D1 zamiast A1.W Knin też zawsze mam dylemat, wybrać D1 przez Sinij czy D33- skrót "przez wiochy" - D56. Ostatnio częściej wybieram opcje którą jechaliście
majeczka napisał(a):... chętnie poleniuchuję na Braču z Wami, tym bardziej, że w tym roku nie udało mi się tam dotrzeć.
Ural napisał(a):ruzica napisał(a):Jestem pod ogromnym wrażeniem tak skrupulatnego planu podróży Ja też lubię sobie zrobić rozpiskę co i kiedy ale nie co do minuty
Oj tam Marta dasz radę.
Abakus68 napisał(a):Ale o tym jeszcze będzie, w tamtej chwili poszliśmy sprawdzić jak wygląda Postirskie FKK
Abakus68 napisał(a):Podsumowując lokalizację. To ciekawa opcja dla rodziny, która nie musi być w pierwszej linii brzegowej bo kawałek w dół jest. Dla osób, które lubią ciszę i chcą same sobie robić żarełko. Konzum jest 260 m od apartamentu na tej samej wysokości. Auto pod bokiem, miejsca do posiedzenia sporo. A skoro w Postirze jest dużo miejsca parkingowego w centrum za free to podjechać, zjeść, wypić to piwo czy lampkę wina i wrócić autem – przypominam o dozwolonym pół promila – to ja wolę takie miejsce niż codziennie rano być budzonym prze kościelne wieże – to do Izy…
Nefer napisał(a):Jak byliśmy w Postirze w 2014 roku, to chyba nie było tej tablicy o plaży FKK (co czyni plażę bardziej oficjalną), ale już kawałek za Villą Skaric skałki były opanowane przez nietekstylnych, w strojach były tam tylko pojedyncze jednostki.
travel napisał(a):....Ale położenie....wiesz każdy wybiera to co mu najbardziej pasuje.
Dla mnie za wysoko jak na leniwe wakacje, ponieważ codziennie pieszo pokonuję z 5 kilometrów - w tym 2 kilometry pod sporą górkę, więc na urlopie wolę jak jest bardziej płasko. Lubię też być bliżej centrum a z tym zawsze związany jest jakiś dzwon Nie przeszkadza mi to bo zwykle o 6 rano i tak już nie śpię...
karin74 napisał(a):Wstyd przyznać, że dopiero teraz zauważyłam Twoją relacje...ale jestem. Chłonę relacje jak "gąbka wodę" bo w tym roku zrezygnowaliśmy z wyjazdu- nie tylko przez koronowirusa... może za rok ( apartman zarezerwowany)
Pisz dalej...jest super
Pozdrawiam
pomorzanka zachodnia napisał(a):Taki nocny spacer po pięknych uliczkach - marzenie . Ale poranne też będą fajne.
Nefer napisał(a):Poetycko i nostalgicznie się zrobiło... (no może z wyjątkiem ostatnich paru wersów).
Abakus68 napisał(a):
Abakus68 napisał(a):
Abakus68 napisał(a):- Musiałeś pierdoło zabrać klucze?! – syknęła przez zamknięte żaluzje..
- Przecież klucze od nich wrzuciłem ci przez nie do domu na podłogę – uśmiechnąłem się najpiękniej jak umiałem
Powrót do Nasze relacje z podróży