Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lekki dramat, potrzebna porada, Wasze doświadczenia

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adsx
Globtroter
Lekki dramat, potrzebna porada, Wasze doświadczenia

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adsx » 03.07.2006 18:19

Dostałem tylko 5 dniu urlopu :-( :| (10-15.07) Dowiedziałem się o tym dopiero dzisiaj:-( Łącznie z dwoma weekendami mam 9 dni. Zakładam wyjazd z pt/so,tj 7/8.07. Czy ktoś był w cro samochodem tak krótko i to bez wcześniejszej rezerwacji ??? Chciałbym pojechać w rejon Makarskiej..... Będę wdzięczny za wszelkie pomysły.
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 03.07.2006 18:55

Adsx napisał(a):Dostałem tylko 5 dniu urlopu :-( :| (10-15.07) Dowiedziałem się o tym dopiero dzisiaj:-( Łącznie z dwoma weekendami mam 9 dni. Zakładam wyjazd z pt/so,tj 7/8.07. Czy ktoś był w cro samochodem tak krótko i to bez wcześniejszej rezerwacji ??? Chciałbym pojechać w rejon Makarskiej..... Będę wdzięczny za wszelkie pomysły.

Nie dramatyzuj :) W ostatnich kilku latach moje wyjazdy wakacyjne trwały właśnie tyle - tydzień plus weekend. Fakt, korzystam z namiotu i kempingów, i nigdy nic wcześniej nie rezerwuję. Jak dotąd jeden raz we Włoszech pod Rawenną nie znalazłem miejsca na pierwszym kempingu na który zajechałem, pojechałem na sąsiedni ale tam nie podobało mi się miejsce więc pojechałem na trzeci i tam już było wszystko czego nam było trzeba i nawet więcej.
Ludzie którzy korzystają z kwater piszą na tym forum że można spokojnie jechać w ciemno, szczególnie w tym terminie jaki podałeś. Poszperaj po forum i uszy do góry.
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 03.07.2006 19:51

Adsx napisał(a):Dostałem tylko 5 dniu urlopu :-( :| (10-15.07) Dowiedziałem się o tym dopiero dzisiaj:-( Łącznie z dwoma weekendami mam 9 dni. Zakładam wyjazd z pt/so,tj 7/8.07. Czy ktoś był w cro samochodem tak krótko i to bez wcześniejszej rezerwacji ??? Chciałbym pojechać w rejon Makarskiej..... Będę wdzięczny za wszelkie pomysły.

Spoko! Głowa do góry - możesz jechać w ciemno, w makarskiej zwróć uwagę na ludzi z tabliczkami "SOBE APARTMANI" - ręcze będzie ich mnóstwo. Po drodze do portu ulica Krajla Zvonimira po prawej jest biuro kwaterunkowe, ale warto samemu pochodzic, taniej! :-)
pozdrawiam
adam
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 03.07.2006 20:03

pełen luzik ,wal smiało do Cro,czasu troche mało ...ale tam jest zawsze mało czasu ,ile byś go nie miała :lol:
pozdrowienia
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 03.07.2006 20:22

Zmień sposób postrzegania ......... mam aż 9 dni urlopu. Hura !!
Jedź śmiało. Miłego wypoczynku.
Adsx
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adsx » 03.07.2006 20:35

Serdeczne dzięki za słowa otuchy ;-) A może ktoś zna jakiś apartman lub miły hotelik blisko morza dla 3 osób w rejonie Baska Voda/Makarska ? Cena ma znaczenie drugorzędne. Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Pozdr.,
adsx
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 04.07.2006 20:57

Adsx napisał(a):Serdeczne dzięki za słowa otuchy ;-) A może ktoś zna jakiś apartman lub miły hotelik blisko morza dla 3 osób w rejonie Baska Voda/Makarska ? Cena ma znaczenie drugorzędne. Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Pozdr.,
adsx

A napisz na moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , a ci wysle fajny namiar! :D
pozdrav
adam_cro
Abak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abak » 06.07.2006 21:36

[quote="adam_cro"][quote="Adsx"]Serdeczne dzięki za słowa otuchy ;-) A może ktoś zna jakiś apartman lub miły hotelik blisko morza dla 3 osób w rejonie Baska Voda/Makarska ? Cena ma znaczenie drugorzędne. Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Pozdr.,
adsx[/quote]
A napisz na moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , a ci wysle fajny namiar! :D
pozdrav
adam_cro[/quote]
Witaj Adam,jeżeli możesz to też poproszę o adres w okolicy makarskiej,wyjeżdżam 12.08. Mój adres ; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi