Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lekarze !!!na

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomasz31
Autostopowicz
Lekarze !!!na

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz31 » 18.08.2005 01:28

NA KAMPINGU ZATON MOJA CÓRKA SPADAJAC Z ROWERU PRZETARLA KOLANO ,NIE MIALEM PRZY SOBIE APTECZKI WIEC UDALEM SIE Z NIĄ DO TAMTEJSZEGO AMBULATORIUM. LEKARZ PO OPATRZENIU RANY I I TRZYKROTNYM ZMIENIENIU OPATRUNKU PRZEZ KOLEJNE 3 DNI SKASOWAŁ NAS 800 KUNA ! WIEC RADZE SIE PYTAC WCZESNIEJ O CENE TAKICH USŁUG. TOMASZ.
Pavulon
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pavulon » 18.08.2005 02:38

bylo sie ubezpieczyc
aniuczek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniuczek » 20.08.2005 21:09

Tomasz31 napisał(a):NA KAMPINGU ZATON MOJA CÓRKA SPADAJAC Z ROWERU PRZETARLA KOLANO ,NIE MIALEM PRZY SOBIE APTECZKI WIEC UDALEM SIE Z NIĄ DO TAMTEJSZEGO AMBULATORIUM. LEKARZ PO OPATRZENIU RANY I I TRZYKROTNYM ZMIENIENIU OPATRUNKU PRZEZ KOLEJNE 3 DNI SKASOWAŁ NAS 800 KUNA ! WIEC RADZE SIE PYTAC WCZESNIEJ O CENE TAKICH USŁUG. TOMASZ.

Tak to jest jak się z otarciem chodzi do lekarza.
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 20.08.2005 21:35

W tym roku osobiście zetknąłem się z chorwacką służbą zdrowia w Pagu, gdzie poszedłem do przychodni z bólem ucha po tym jak aptekarka odmówiła mi sprzedaży czegokolwiek "na ucho" bez recepty. Co prawda czekałem długo - prawie 2 godziny, ale była to sobota po południu. W miedzyczasie pani recepcjonistka/siostra spisała mnie z paszportu i wprowadziła dane do komputera. Bardzo ładna młoda pani doktor przyjechała w końcu karetką, obejrzała moje ucho, kazała wypłukać, wypisała receptę (jak się okazało na jakiś antybiotyk), ja ładnie podziękowałem. Recepta zdaje się była zniżkowa, a nikt mi nawet nie sugerował żadnych opłat. Po 4 dniach zakrapiania w końcu przeszło, a ja pozostałem z dobrym zdaniem o ich służbie zdrowia. Widocznie umowa chorwacko-polska w tym względzie zadziałała. 8)
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 21.08.2005 01:11

...
Ostatnio edytowano 22.08.2005 08:19 przez liwan, łącznie edytowano 1 raz
kazp
Plażowicz
Ceny usług medycznych.

Nieprzeczytany postnapisał(a) kazp » 21.08.2005 08:31

Jakieś dwa lata temu, byłem w Omiszu z dzieckiem u pediatry. Wizyta kosztowała 100 kun - więc miej więcej tyle co u nas (prywatnie).

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone