Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

lekarz w cro

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
griko1
Odkrywca
lekarz w cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) griko1 » 17.06.2004 13:13

witam
czy ktos z was musiał korzystac z pomocy lekarskiej w cro czy rzeczywiscie wystarczy tylko paszport czy nie potrzeba zaswiadczenia z zus prosze o wypowiedz tylko tych ktorzy leczyli sie w cro
patrykoo7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) patrykoo7 » 17.06.2004 14:58

Cześć. Ja miałem wypadek na skuterku ( pościnane kolana, wstrząsnienie mózgu , itd). Nie potrzebowałem żadnych zaświadczeń z Zus, zobaczyła tylko na ubezpieczenie i nawet nic z niego nie spisywała

Ps. Ja korzystaem z kliniki Na Korculi
Ostatnio edytowano 18.06.2004 09:27 przez patrykoo7, łącznie edytowano 1 raz
Pionier1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pionier1 » 17.06.2004 15:05

Moj syn trzy lata temu w trakcie wakacji w Rovinij miał operację wyrostka robaczkowego.Pech diabelski.
Był operowany w Puli w klinice. Nie miałem żadnych problemów z ubezpieczeniem i płaceniem za operację.
Nawet nie chcieli numeru polisy. Ale to było trzy lata temu i może dzisiaj sie coś zmieniło.
izmir
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) izmir » 18.06.2004 08:58

Witam !!!

:hut: W ubiegłym roku korzystaliśmy z pomocy lekarza. Potrzebny był jedynie paszport.

pozdrawiam Mariusz :papa:
kd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kd » 18.06.2004 09:37

Podobnie 2 lata temu , chcieli jedynie paszport. Nic ich nie obchodziło ubezpieczenie. Jest umowa między Polską a Chorwacją o świadczeniu bezpłatnej pomocy medycznej w nagłych wypadkach.
ewka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewka » 18.06.2004 11:09

kilka lat temu bylam w osrodku zdrowia ( nie w szpitalu czy klinice) i pomimo , że mialam ubezpieczenie z WARTY musialam zaplacic za poradę . Po powrocie WARTA zwróciła pieniądze bez problemu.
Myślę , ze gdybym poszła do szpitala to nie musiałabym płacić.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone