mariusz_77 napisał(a):Wreszcie ciąg dalszy i nasza ukochana wioska... miło popatrzeć... już niedługo znowu tam pomieszkamy... dzięki
Iwona Baśka napisał(a):Fajna relacja, piękne zdjęcia. Gratuluję
truskawka30r napisał(a):Z ogromną przyjemnością zaglądam do tej relacji, śliczne zdjęcia, lekkie "pióro" a raczej klawiatura Pozdrawiam
Violette napisał(a):Twoja relacja, to miód na moje serce, szczególnie o tej porze roku, gdy wszystkie zmysły tęsknią za latem.
Czekam na więcej.
karin74 napisał(a):andeo napisał(a):jestem stałą czytelniczką,oglądaczką tutaj .śliczne zdjęcia,a swoim kapelusikiem mni : :zainspirowałaś,też chcę taki
Słowa wyjęte z ust.... , i ten kapelusik...
Magdalena S. napisał(a):Jeśli Hvar to muszę zajrzeć
Piękne zdjęcia. Aż się cieplej robi...
andeo napisał(a):A ja już też sobie na wakacje sprawiłam kapelusik panama ,biały
minimartini napisał(a):andeo napisał(a):A ja już też sobie na wakacje sprawiłam kapelusik panama ,biały
andeo no z takim kapeluszem to już PANI PODRÓŻNICZKA przed duże 'P'
Pozdrav!
mariusz_77 napisał(a):pięknie i SN się załapała
andeo napisał(a):minimartini napisał(a):andeo napisał(a):A ja już też sobie na wakacje sprawiłam kapelusik panama ,biały
andeo no z takim kapeluszem to już PANI PODRÓŻNICZKA przed duże 'P'
Pozdrav!
No ja myślę
ale porcję przepięknych fotek dałaś,bardzo takie lubię i widzę ,że też sporo w pionie macie ,a na mnie mąż burczy że takie robię
no i te dwa z Tobą ,piesiem i kapeluszem ...moje ulubione! pozdrav
agnes128 napisał(a):Witaj dzieki za wspaniale zdjecia na Hvarze bylismy druga polowa wrzesnia tamtego roku bylo super. Dzieki twojej relacji wspomnienia wracaja pisz dalej . Pozdrawiam
andeo napisał(a):Wpadłam podziękować za wstąpienie do mnie apropos murów w Dubrovniku,to my w upale je przeszliśmy,ale warto. w tym roku może też się przejdziemy,a na pewno na górę Srd wjedziemy.
Ach tyle planów,oby czasu starczyło,bo poleniuchować na plaży też bym chciała .
Powrót do Nasze relacje z podróży