minimartini napisał(a):Bardzo się cieszę! Miłej lektury, a raczej... oglądania
Pozdrav!
To ja się cieszę , że miałem takie miłe popołudnie
Pozdrawiam
Piotr
Rafles278 napisał(a):Hvar Waszymi oczami-SUPER
Pozdrav
piotrf napisał(a):
To ja się cieszę , że miałem takie miłe popołudnie
Pozdrawiam
Piotr
mariusz_77 napisał(a):mimo, że nie podzielamy Waszego zachwytu Hvarem to w Waszym obiektywie to miasto nabiera uroku
dzięki
Sicario napisał(a):Jeszcze kilka miesięcy i znów Hvar stanie się domem na jakiś czas , już nie mogę się doczekać
minimartini napisał(a):
Aż znaleźliśmy swój hvarski patent - wczesne poranki. Wtedy miasto jest takie świeże. Pełne energii. Można skupić się na architekturze, detalach - a nie np. na złotych łańcuchach lanserskich turystów
Hvar jest fajny - trzeba dać mu szansę - a "otoczkę" przyjmować z przymrużeniem oka i dobrodziejstwem inwentarza
Pozdrawiam Was serdecznie!
mariusz_77 napisał(a):
może rzeczywiście wczesne poranki to dobry patent na polubienie Hvaru... sprawdzimy już za 4 miesiące
algirdas napisał(a):Elegancko. Robię przymiarkę na Hvar, Pag, lub znowu Brelę w tym roku. Jak się wszystko dobrze poukłada, to Chorwacja 2014 nas nie ominie. Czytam z zaciekawieniem
minimartini napisał(a):algirdas napisał(a):Elegancko. Robię przymiarkę na Hvar, Pag, lub znowu Brelę w tym roku. Jak się wszystko dobrze poukłada, to Chorwacja 2014 nas nie ominie. Czytam z zaciekawieniem
Witaj algirdas co do Pagu - kusi mnie ogromnie od kilku lat... Ah te wybory. Za dużo pięknych miejsc
Pozdrawiam
Iza&Krzysiek napisał(a):Witam
polecam....Pag jest piękny ....tam był nasz pierwszy pobyt w Chorwacji i to właśnie tam zakochałam się w Chorwacji....to moje miejsce na ziemi
serdecznie pozdrawiam Iza
algirdas napisał(a):Pag kusi co raz bardziej Ale wróćmy do meritum. Co dalej z Waszym tripem po Hvarze?
andeo napisał(a):jestem stałą czytelniczką,oglądaczką tutaj .śliczne zdjęcia,a swoim kapelusikiem mnie zainspirowałaś,też chcę taki
Powrót do Nasze relacje z podróży