Jak z nabrzeża (portu) zapuścicie się w pierwszą uliczkę starówki - niebieskie tabliczki Was poprowadzą!Zosia i Piotrek napisał(a):Hm...coś nam się wydaje, że Pelago przeoczyliśmy. Czy możesz nam podać jakieś wskazówki jak tam dojść? Myślę, że za ok 7miesięcy to nadrobimy . P.s. Piękne zdjęcia! Pozdrawiamy
ruwado napisał(a):Jak z nabrzeża (portu) zapuścicie się w pierwszą uliczkę starówki - niebieskie tabliczki Was poprowadzą!
Zosia i Piotrek napisał(a):Hm...coś nam się wydaje, że Pelago przeoczyliśmy. Czy możesz nam podać jakieś wskazówki jak tam dojść? Myślę, że za ok 7miesięcy to nadrobimy . P.s. Piękne zdjęcia! Pozdrawiamy
Sicario napisał(a):Hej. Zasiadam i ja. Lepiej późno niż później.
iwona3001 napisał(a):Jelsa...mój raj na ziemi, byłam tam 2 razy i wciąż mi mało, cudna relacja
CROberto napisał(a):"Lawendowy miesiąc miodowy (Hvar 2013)" - doskonały wybór......
Po latach wystarczy się wybrać ponownie i Deja vu gotowe - tylko tam tak pachnie ....
przemo99 napisał(a):
no właśnie miałem Deja vu, szukałem jednej fotki z Hvaru z zeszłego roku i aż przeszło mi przez myśl czy aby napewno Peljesac w tym roku...
JoannaMaxel napisał(a):Ale mi się dziś trafiło jestem pierwsza !!!
Powrót do Nasze relacje z podróży