maslinka napisał(a):andeo napisał(a):Martynko,jak wakacje?udane? będzie relacja? my też już po
Odpowiem za Martynę
Relacja już jest - klik.
Dziękuję Maslinko!
andeo napisał(a):o kurczaki,ale mam zaległości!!! dzięki Maslinko...
napiszę Ci tylko,że czytając sobie jedną z Twoich relacji odnotowałam,że warto zakupić winko na Peljescu niedaleko Divnej przy starej zastawie ,no i tak też zrobilismy,cena ta sama 15 kun
Ale ta Martynka szybka no no,szok..ja wróciłam w czwartek wieczorem ,więc trochę minie,ale też coś napiszę,a co Martyna,w tym roku nie odpuściliśmy murów Kotoru,ach piękna rzecz. Sarajevo tak troszkę w biegu,ale i tak się cieszę,że choć tyle,bardzo zadowolona jestem z tej samodzielnej wycieczki .pozdrawiam
Aldonko Kochana! Hej!
Ależ czekałam na Twój powrót, wrażenia! Super, że napiszesz Na to liczę przeogromnie! Musisz mi pomóc przekonać Marcina na Pelješac
Czekamy - oboje - na Sarajevo i Kotor!
Nie mogę się doczekać!
My bardzo zadowoleni z wakacji - ja to wręcz w stanie... Pokorczulańskiej euforii
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Eunike1984 napisał(a):Ja wiem czy szybka? Niecierpliwie czekam na dalszy ciąg relacji Martyny, ale ona chyba lubi nas "katować" i ćwiczyć cierpliwość hehe żartuję Rozumiem, że są jeszcze inne obowiązki niż obecność na cro Pozdrawiam
P.S. Czekamy...
Ha ha ha
To zaraz coś wrzucę... Co by nie było, że forumowy leń ze mnie
Pozdrawiam serdecznie
maslinka napisał(a):Mam nadzieję, że smakowało To nasze ulubione wino w całej Cro
... oj coś czuję, że i my kiedyś z tych porad skorzystamy