Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lawendowy miesiąc miodowy (HVAR 2013)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 16.04.2014 19:54

jackuc napisał(a):Polecasz ten serwis, który użyłaś tinypic, który użyłaś ? Można ładować zdjęcia hurtem z linkami ? Po probelmach z imageshaciem mam dużego zgryza co używać

Jacku, wiesz ciężko mi powiedzieć, czy polecam... Na plus na pewno przede wszystkim jakość zdjęć, lecz ogromnym minusem jest ich ładowanie - albo pojedynczo, albo 5 (lecz i tak każde trzeba wybrać oddzielnie; jest to opcja dla zarejestrowanych użytkowników). Czasu schodzi przy tym sporo...
W każdym razie nie znalazłam jeszcze nic lepszego :lol:
Pozdrawiam serdecznie

jacek73 napisał(a):witam :) no i o to chodziło to miód na serce z samego rana takie widoki tym bardziej ze za oknem pogoda nie rozpieszcza
Pozdrawiam Jacek :hut:

Pocieszające jest to, że zbliżamy się wielkimi krokami do maja, więc może i pogoda za oknem wreszcie się poprawi ;)

karalajna napisał(a):zgadzam się z Jackiem73, aż serce się raduje oglądając takie zdjęcia z rana :)
oooo taki festiwal wina to musi być coś rewelacyjnego, w tym roku na pewno nie da rady, bo na urlop wybieram się na przełomie czerwca i lipca, ale może w przyszłym roku? :)

Dzięki karalajna ;) Powiem Ci szczerze, że miłośnikami tego typu imprez nie jesteśmy - ale ta zapowiadała się ciekawie :)

andeo napisał(a):Martynko,Jelsa Jelsą,ale ja nie byłabym sobą gdybym nie zwróciła uwagi na zielone butki i zieloną koszulkę a w tle zieloną latarnię :)
No jak zwykle piękne foty ,z przyjemnością obejrzałam,poczytałam i zapamiętam wiadomość o Festiwalu wina ,też chciałabym być o tej porze w tym miejscu...może kiedyś to się uda . :papa:

Dzięki serdeczne Aldonko ;)
Na te zielone buty, Marcin mówi... "buty Gargamela" :lol: :roll:

ruwado napisał(a):Ech.... nie mogę tej Jelsy zapomnieć. Tych kilka uliczek starówki, po prostu inny świat. Wspaniała mieścina. Nie minął rok, a już tęsknię :(

My mamy do niej ogromną słabość... To była miłość "od pierwszego spaceru" ;)

winylka napisał(a):Przepiękne zdjęcia a relację czyta się błyskawicznie- świetne opisy. Zawsze chciałam odwiedzić Hvar ale do tej pory ciągle było "nie po drodze". Może w przyszłym roku w końcu się zbuntuję i postawię na swoim :)

winylka, dziękuję ślicznie! :) Polecam z całego serca - "skradzionego przez Hvar" :mrgreen:
Pozdrawiam
Lisior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lisior » 16.04.2014 20:33

Cudna relacja. Skradłaś moje serce tymi zdjęciami i opisem. Wszystko takie pomysłowe, spójne, a jednocześnie wysublimowane. Ta relacja w dużej mierze zdradza swoją autorkę - uwielbiam ludzi z taką wrażliwością. Jeszcze tylko 100 dni i ja również rozpocznę swoją przygodę z Chorwacją. Serdecznie dziękuję, pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy. :papa:
karalajna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karalajna » 17.04.2014 08:12

minimartini bardziej niż wino zapewne przypadła by mi do gustu oprawa imprezy ;)

ale zachęcasz tak, że dzisiaj nawet mi się śniło, że stałam gdzieś na jakiejś górze(zakładam, że był to masyw Biokovo;)) i patrzyłam na Hvar, wskazując go palcem, mówiąc mojemu mężowi, że chcę tam pojechać :mrgreen: więc skoro Hvar zagościł już w moich snach, teraz to już tylko kwestia czasu kiedy tam pojedziemy ;)
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 17.04.2014 13:39

Lisior napisał(a):Cudna relacja. Skradłaś moje serce tymi zdjęciami i opisem. Wszystko takie pomysłowe, spójne, a jednocześnie wysublimowane. Ta relacja w dużej mierze zdradza swoją autorkę - uwielbiam ludzi z taką wrażliwością. Jeszcze tylko 100 dni i ja również rozpocznę swoją przygodę z Chorwacją. Serdecznie dziękuję, pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy. :papa:

Lisior, dziękuję Ci serdecznie :wink: Bardzo mi miło.
Jak już ktoś raz złapie chorwackiego "bakcyla", to później nie ma dnia, by nie marzył... by tam wrócić :wink:
Pozdrawiam

Martyna

karalajna napisał(a):minimartini bardziej niż wino zapewne przypadła by mi do gustu oprawa imprezy ;)

ale zachęcasz tak, że dzisiaj nawet mi się śniło, że stałam gdzieś na jakiejś górze(zakładam, że był to masyw Biokovo;)) i patrzyłam na Hvar, wskazując go palcem, mówiąc mojemu mężowi, że chcę tam pojechać :mrgreen: więc skoro Hvar zagościł już w moich snach, teraz to już tylko kwestia czasu kiedy tam pojedziemy ;)

:lol: :lol: :lol:
karalajna - proroczy sen, mówię Ci, proroczy :mrgreen:
Teraz gości w snach, później w rzeczywistości i sercu.
Pozdrawiam

Martyna
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 18.04.2014 12:42

H A P P Y
E A S T E R !

Obrazek

Drogim Czytelniczkom i Czytelnikom,
życzę pięknych, radosnych Świąt!

:D
jacek73
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek73 » 18.04.2014 12:46

minimartini napisał(a):H A P P Y
E A S T E R !

Obrazek

Dzięki i nawzajem samego dobra :)
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 18.04.2014 13:20

minimartini napisał(a):H A P P Y
E A S T E R !

Dla Was też wszystkiego dobrego a przy okazji mokrych podkoszulków i nie tylko :smo: :smo: :smo:
Gosia i Marek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia i Marek » 25.04.2014 16:17

Cudownie piękna relacja, fajnie się czytało.
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 25.04.2014 16:27

ojej ,taki śliczny stroik z życzeniami mi umknął! spóźnione ,ale szczere życzenia również dla Was :)
be-ja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) be-ja » 26.04.2014 04:03

Hej. Przeczytałem jednym tchem, zdjęcia - kopara mi opadła,Mój Kolega M. Karewicz by powiedział "masz super czułe i dobre oko, potrafisz uchwycić to coś". Choć wiele razy byłem na Hwarze w tych samych miejscach co Wy to w Twoich zdjęciach zobaczyłem inną wyspę jeszcze piękniejszą , romantyczną, tajemniczą, bardziej kolorową. Moją uwagę przykuły ujęcia lamp z okiennicami, oraz stare drzwi, w Twoim kadrze wyszły przepięknie.

Pzd be-ja
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 26.04.2014 07:09

Martyna

gdzie jesteś :?:
Nie możemy się doczekać cd . :D
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 26.04.2014 12:18

Właśnie :D
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 26.04.2014 12:21

Jelsa to moje ulubione miejsce na Hvarze.
Trochę spóźniona, ale też muszę pozachwycać się fotkami stamtąd :D
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 22.05.2014 19:39

No i cisza tu taka :cry:
co słychać? wróciłam popatrzeć na piękne foty i na Was i spotkała mnie niespodzianka! nie uwierzysz ,ale umknęła mi stronka(nie wiem jakim cudem) z fotkami z "garbuskiem" ,ale one cudne ! hej hej,Martyna,gdzie się podziewacie? pozdrowionka zostawiam :papa:
21monika
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) 21monika » 22.05.2014 22:06

:wink: Wpadłam do was dopiero teraz, ale całość przeczytałam jednym tchem i zazdroszczę.
A skoro jestem zwolennikiem wyjazdów w ciemno 8O powstał dylemat czy nie zmienić zamiarów z Trybunji na Hvar. :twisted:
A swoją drogą Istria także Cię zachwyci. W zeszłym roku byliśmy w Porećiu i był wypad na Soliny, Koper w Słowenii oraz Wenecja we Włoszech, nie zapominając o urokach samej Istri i jej miasteczek. Puli, Rovinj i sam Poreć - :roll: oj marzyć się chce, że człowiek już w samochodzie mknie. :P
:wink: Pozdrawiam i odliczam czas do14.07
:papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Lawendowy miesiąc miodowy (HVAR 2013) - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone