jacek73 napisał(a):jak zawsze piękne trafione fotki ooo jak miło się zrobiło,gdzie za oknem pochmurno i pada dzięki za umilenie dnia
agata26061 napisał(a):Za oknem pogoda "barowa", ale przynajmniej planowanie urlopu i oglądanie zdjęć w relacjach jakoś tą niemiłą aurę umilają
mariusz_77 napisał(a):Super fotki...tęsknota wzmaga się lecz jeszcze tylko 70 dni i ... tez planuję wczesno - poranne spacery po tych miejscach
karalajna napisał(a):Minimartini sprawiasz, że czekanie do urlopu staje się nieznośne. Wręcz pokuszę się o stwierdzenie, ze torturujesz tymi zdjęciami Takie piękne są, a człowieka aż w dołku ścinska, że musi jeszcze tyle czekać do wyjazdu
Mi zostało jeszcze 79 dni czekania, ale obiecałam sobie, że w tym roku nie będę leniuchować w łóżku, tylko z samego rana będę wstawać i od razu biegać na Jadran
kbw napisał(a):Twoje cudne fotki są wręcz ukojeniem dla znękanej zimą duszy!!!!! Dają przedsmak czekających nas widoków i chwil, które nadejdą już tak niedługo. Czekanie też jest fajne,. Co to jest 60-70 dni, to naprawdę prawie już zaraz.
CROberto napisał(a):Taką widziałem tą "moją" plażę każdego poranka (mieliśmy tam pięć min. przez lasek) - dzięki Tobie znowu tam byłem...
(...)
minimartini napisał(a):Karmimy się jednak nadzieją, że może jednak starczy czasu na wyjazd
Magdalena S. napisał(a):Martyna, serdecznie życzę Wam tego, by jednak starczyło czasu na jakieś wakacje...
Urlop przecież ważna sprawa.
Ja zaczynam pakowanie. Wyjazd już za 5 dni
minimartini napisał(a):Magdalena S. napisał(a):Martyna, serdecznie życzę Wam tego, by jednak starczyło czasu na jakieś wakacje...
Urlop przecież ważna sprawa.
Ja zaczynam pakowanie. Wyjazd już za 5 dni
Dziękujemy! Gdyby to zależało tylko od nas... Spakowalibyśmy się choćby dzisiaj
Ależ masz FAJNIE Pozostaje tylko życzyć dobrej zabawy i... cudownej pogody
Magdalena S. napisał(a):Dziękuję bardzo. Na pogodę specjalnie się nie nastawiamy. Istria to nie Dalmacja.
Ale na pewno przyjemnie będzie posiedzieć na ławce w wiosennej scenerii.
No i ta możliwość polenienia się, bezcenne
minimartini napisał(a):Notabene ciężko byłoby mi być "tam" i nie zamoczyć choćby stopy w Jadranie
Powrót do Nasze relacje z podróży