Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lawendowy miesiąc miodowy (HVAR 2013)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 09.04.2014 11:31

Super fotki...tęsknota wzmaga się lecz jeszcze tylko 70 dni i ... tez planuję wczesno - poranne spacery po tych miejscach :papa:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 09.04.2014 11:32

Za oknem pogoda "barowa", ale przynajmniej planowanie urlopu i oglądanie zdjęć w relacjach jakoś tą niemiłą aurę umilają :D
karalajna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karalajna » 09.04.2014 11:34

Minimartini sprawiasz, że czekanie do urlopu staje się nieznośne. Wręcz pokuszę się o stwierdzenie, ze torturujesz tymi zdjęciami ;) Takie piękne są, a człowieka aż w dołku ścinska, że musi jeszcze tyle czekać do wyjazdu :(

Mi zostało jeszcze 79 dni czekania, ale obiecałam sobie, że w tym roku nie będę leniuchować w łóżku, tylko z samego rana będę wstawać i od razu biegać na Jadran ;)
kbw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kbw » 09.04.2014 12:42

Twoje cudne fotki są wręcz ukojeniem dla znękanej zimą duszy!!!!! Dają przedsmak czekających nas widoków i chwil, które nadejdą już tak niedługo. Czekanie też jest fajne,. Co to jest 60-70 dni, to naprawdę prawie już zaraz.
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 09.04.2014 14:31

jacek73 napisał(a):jak zawsze piękne trafione fotki :) ooo :) jak miło się zrobiło,gdzie za oknem pochmurno i pada dzięki za umilenie dnia :lol:

Dziękuję za miłe słowa :wink: To zawsze cudowny doping do pisania dalszej części relacji :wink:
Pozdrav!

agata26061 napisał(a):Za oknem pogoda "barowa", ale przynajmniej planowanie urlopu i oglądanie zdjęć w relacjach jakoś tą niemiłą aurę umilają :D

Przyznam, że sama sobie umilam czas słonecznymi zdjęciami, gdy za oknem... szaro, buro i ponuro ;)
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 09.04.2014 14:37

mariusz_77 napisał(a):Super fotki...tęsknota wzmaga się lecz jeszcze tylko 70 dni i ... tez planuję wczesno - poranne spacery po tych miejscach :papa:

karalajna napisał(a):Minimartini sprawiasz, że czekanie do urlopu staje się nieznośne. Wręcz pokuszę się o stwierdzenie, ze torturujesz tymi zdjęciami ;) Takie piękne są, a człowieka aż w dołku ścinska, że musi jeszcze tyle czekać do wyjazdu :(

Mi zostało jeszcze 79 dni czekania, ale obiecałam sobie, że w tym roku nie będę leniuchować w łóżku, tylko z samego rana będę wstawać i od razu biegać na Jadran ;)

Kochani,
pocieszcie się, że po prostu tam będziecie - co to jest te 70-79 dni :wink: Nam w tym roku brakuje tego okresu oczekiwania i odliczania :( Karmimy się jednak nadzieją, że może jednak starczy czasu na wyjazd :wink:
Pozdrawiam Was serdecznie

Martyna

kbw napisał(a):Twoje cudne fotki są wręcz ukojeniem dla znękanej zimą duszy!!!!! Dają przedsmak czekających nas widoków i chwil, które nadejdą już tak niedługo. Czekanie też jest fajne,. Co to jest 60-70 dni, to naprawdę prawie już zaraz.

Dziękuję ślicznie kbw! :)
Masz rację - czekanie (w momencie, gdy ma się pewność, co do wyjazdu) jest fajne :mrgreen:
Pozdrav!
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 10.04.2014 07:24

Taką widziałem tą "moją" plażę każdego poranka (mieliśmy tam pięć min. przez lasek) - dzięki Tobie znowu tam byłem... 8)

Btw
Sosenka też "moja" - przez "zasiedzenie" .... :oczko_usmiech:

Obrazek

:papa:
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 10.04.2014 10:27

CROberto napisał(a):Taką widziałem tą "moją" plażę każdego poranka (mieliśmy tam pięć min. przez lasek) - dzięki Tobie znowu tam byłem... 8)
(...)
:papa:

CROberto muszę to napisać... masz uroczą Córeczkę ;) Przypomina mi mnie w czasach dzieciństwa (minki podczas sesji pokomunijnej w CRO), tylko kolor włosów inny :lol:

My mieliśmy trochę więcej niż pięć minut - zejście z góry zajmowało ok. 30 minut szybkim krokiem, więc ratowaliśmy się autem. W sumie zejście i tak nie takie złe - gorzej z wejściem :lol:

Pozdrawiam Cię serdecznie!
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 10.04.2014 10:41

minimartini napisał(a):Karmimy się jednak nadzieją, że może jednak starczy czasu na wyjazd

Martyna, serdecznie życzę Wam tego, by jednak starczyło czasu na jakieś wakacje... :D
Urlop przecież ważna sprawa.
Ja zaczynam pakowanie. Wyjazd już za 5 dni :lol:
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 10.04.2014 10:58

Magdalena S. napisał(a):Martyna, serdecznie życzę Wam tego, by jednak starczyło czasu na jakieś wakacje... :D

Dziękujemy! Gdyby to zależało tylko od nas... Spakowalibyśmy się choćby dzisiaj ;)

Ależ masz FAJNIE 8) :mrgreen: Pozostaje tylko życzyć dobrej zabawy i... cudownej pogody :wink:
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 10.04.2014 11:06

minimartini napisał(a):
Magdalena S. napisał(a):Martyna, serdecznie życzę Wam tego, by jednak starczyło czasu na jakieś wakacje... :D

Dziękujemy! Gdyby to zależało tylko od nas... Spakowalibyśmy się choćby dzisiaj ;)

Ależ masz FAJNIE 8) :mrgreen: Pozostaje tylko życzyć dobrej zabawy i... cudownej pogody :wink:

Dziękuję bardzo. Na pogodę specjalnie się nie nastawiamy. Istria to nie Dalmacja.
Ale na pewno przyjemnie będzie posiedzieć na ławce w wiosennej scenerii.
No i ta możliwość polenienia się, bezcenne :D
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 10.04.2014 19:23

Magdalena S. napisał(a):Dziękuję bardzo. Na pogodę specjalnie się nie nastawiamy. Istria to nie Dalmacja.
Ale na pewno przyjemnie będzie posiedzieć na ławce w wiosennej scenerii.
No i ta możliwość polenienia się, bezcenne :D

To prawda... Niemniej tego słoneczka życzę :wink:
Notabene ciężko byłoby mi być "tam" i nie zamoczyć choćby stopy w Jadranie :lol:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 10.04.2014 19:43

Aleee nuuuda ino Hvar i Hvar i Hvar ........
nosekdomin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nosekdomin » 10.04.2014 22:27

OMG woow super relacja i naprawde dobre fotki, super ujecia i kolory, ktos ma talent :P. Nakrecilem sie na Hvar tak samo jak niegdys nakrecilem sie na podobna relacje z Pag. Dzieki i pozdrowki.
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 11.04.2014 10:06

minimartini napisał(a):Notabene ciężko byłoby mi być "tam" i nie zamoczyć choćby stopy w Jadranie :lol:

Będę twarda i stopy zamoczę. Aż mi się robi zimno, gdy o tym pomyślę.
Jedziemy na krótko. Tylko tydzień, więc wybraliśmy Istrię, którą z resztą bardzo lubię.
Takie ferie wielkanocne.
A na czerwiec planujemy dłuższe wakacje. I wtedy w Jadranie zanurzę się cała :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Lawendowy miesiąc miodowy (HVAR 2013) - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone