ELIMAR napisał(a):Pięknie
karalajna napisał(a):Jak wyżej
i dawaj kochana więcej zdjęć nie mogę się napatrzeć i chcę więcej i więcej i więcej
Fanka napisał(a):Super sprawa ! Muszę powiedzieć, że nie przepadam za oglądaniem tzw sesji ślubnych, ale ta bardzo mi się podoba ! Piękne jest to,że sami sobie robiliście zdjęcia, wyszły naturalnie i na luzie. No i cała otoczka, wspomnienie, historia, rewelacja, zazdroszczę )))
minimartini napisał(a):andeo napisał(a)::lol: no nie,w gabinecie to nie,bo się człowiek rozmarzy i nici z pracy )
wiem wiem jak to jest ze zdjęciami też mi się sporo naszych podoba i nie mogę się zdecydować co w ramkę ...ot,człowiek ma dylematy
ale zawołałam dziś męża żeby obejrzał te na kamykach i powiedziałam,że też takie chcę
Ha ha ha I co Mąż na to?
Ja mam jeszcze jeden problem w kwestii doboru zdjęć do oprawiania - nie przepadam za portretami w domu (w dużym wydaniu)... Wolę detale, architekturę
agata26061 napisał(a):nie dane mi będzie stacjonować na Hvarze, ale może chociaż na jakiś fish picnik uda mi się wybrać
andeo napisał(a):Mąż zrobił tylko tak: ,co oznacza ,że się zgadza hehheee.
agata26061 napisał(a):Piękna ta Dubovica. Szkoda, że póki co nie dane mi będzie stacjonować na Hvarze, ale może chociaż na jakiś fish picnik uda mi się wybrać z Makarsiej Riviery
minimartini napisał(a):Ale jeden dzień na Hvarze... To naprawdę niewiele
Rafles278 napisał(a):minimartini napisał(a):Ale jeden dzień na Hvarze... To naprawdę niewiele
Na pewno za mało,ale warto tak z po prostu nie planując wyskoczyć na wyspę.
Przeprawa promowa i później jazda po po wyspie i widoki superaśne i w zatoce osiem osób na plaży...bardzo miło wspominam ten dzień.
Pozdrawiam
Rafał
karalajna napisał(a):Zgadzam się z przedmówcą warto wyskoczyć na ten jeden dzień, by zobaczyć na własne oczy i nabrać chętki na więcej
karalajna napisał(a):warto wyskoczyć na ten jeden dzień
Rafles278 napisał(a):Można śmignąć do Drvenika na pierwszy prom i wrócić ostatnim.
My tak spędziliśmy dzionek na Hvarze-Uvala Smokvina dwa lata temu.
Bazę mieliśmy w Gradacu.
Pozdrawiam
Kamil64 napisał(a):Zdjęcia świetne, oddają klimat, widać że autorka zna się na rzeczy:)