Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lawendowy miesiąc miodowy (HVAR 2013)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fanka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fanka » 03.04.2014 07:53

Super sprawa ! Muszę powiedzieć, że nie przepadam za oglądaniem tzw sesji ślubnych, ale ta bardzo mi się podoba ! Piękne jest to,że sami sobie robiliście zdjęcia, wyszły naturalnie i na luzie. No i cała otoczka, wspomnienie, historia, rewelacja, zazdroszczę :))))
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 03.04.2014 10:31

ELIMAR napisał(a):Pięknie :)

karalajna napisał(a):Jak wyżej ;)

i dawaj kochana więcej zdjęć :) nie mogę się napatrzeć i chcę więcej i więcej i więcej ;)

Dziękuję :wink:
W następnej części pojawi się coś... Co sprawiło nam ogrom frajdy i zaowocowało kilkoma fajnymi kadrami :mrgreen:
Pozdrav!

Fanka napisał(a):Super sprawa ! Muszę powiedzieć, że nie przepadam za oglądaniem tzw sesji ślubnych, ale ta bardzo mi się podoba ! Piękne jest to,że sami sobie robiliście zdjęcia, wyszły naturalnie i na luzie. No i cała otoczka, wspomnienie, historia, rewelacja, zazdroszczę :))))

Dziękujemy za miłe słowa :wink: Właśnie takie miały być... "Nienapompowane"... Takie świeże i naturalne :wink:
Pozdrawiam serdecznie
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 03.04.2014 10:55

minimartini napisał(a):
andeo napisał(a)::lol: no nie,w gabinecie to nie,bo się człowiek rozmarzy i nici z pracy :))
wiem wiem jak to jest ze zdjęciami też mi się sporo naszych podoba i nie mogę się zdecydować co w ramkę ...ot,człowiek ma dylematy :)
ale zawołałam dziś męża żeby obejrzał te na kamykach i powiedziałam,że też takie chcę :mrgreen:

Ha ha ha :lol: I co Mąż na to?

Ja mam jeszcze jeden problem w kwestii doboru zdjęć do oprawiania - nie przepadam za portretami w domu (w dużym wydaniu)... Wolę detale, architekturę :wink:

Mąż zrobił tylko tak: :roll: ,co oznacza ,że się zgadza hehheee.
Matko,znowu widzę piękne zdjęcia,czy mi się wydaje czy one coraz ładniejsze :) nie dziwię Ci się,że masz kłopot z wyborem ,wszystkie cudne. Cosik tak czuję ze w 2015 Hvar odwiedzimy na bank :)
Jeszcze wpadnę,poczytać i obejrzeć ze szczegółami w wolnym czasie .
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 03.04.2014 17:18

Piękna ta Dubovica. Szkoda, że póki co nie dane mi będzie stacjonować na Hvarze, ale może chociaż na jakiś fish picnik uda mi się wybrać z Makarsiej Riviery :D
Rafał78
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał78 » 03.04.2014 18:39

agata26061 napisał(a):nie dane mi będzie stacjonować na Hvarze, ale może chociaż na jakiś fish picnik uda mi się wybrać

Można śmignąć do Drvenika na pierwszy prom i wrócić ostatnim.
My tak spędziliśmy dzionek na Hvarze-Uvala Smokvina dwa lata temu.
Bazę mieliśmy w Gradacu.

Pozdrawiam
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 03.04.2014 20:52

andeo napisał(a):Mąż zrobił tylko tak: :roll: ,co oznacza ,że się zgadza hehheee.

Widzę, że męski słownik mimiki i gestów jest uniwersalny :lol: :lol: :lol: Jakbym mego M. widziała ;)

agata26061 napisał(a):Piękna ta Dubovica. Szkoda, że póki co nie dane mi będzie stacjonować na Hvarze, ale może chociaż na jakiś fish picnik uda mi się wybrać z Makarsiej Riviery :D

Dubovica jest wyjątkowa... Na pewno będąc na Hvarze warto ją odwiedzić.
Rafles 278 ma rację - jest to pewne rozwiązanie. Ale jeden dzień na Hvarze... To naprawdę niewiele. Poza tym najpiękniejsza (moim zdaniem) jest zatunelowa część wyspy :)
Rafał78
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał78 » 04.04.2014 08:09

minimartini napisał(a):Ale jeden dzień na Hvarze... To naprawdę niewiele

Na pewno za mało,ale warto tak z po prostu nie planując wyskoczyć na wyspę.
Przeprawa promowa i później jazda po po wyspie i widoki superaśne i w zatoce osiem osób na plaży...bardzo miło wspominam ten dzień.

Pozdrawiam

Rafał
karalajna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karalajna » 04.04.2014 08:17

Zgadzam się z przedmówcą :) warto wyskoczyć na ten jeden dzień, by zobaczyć na własne oczy i nabrać chętki na więcej :)
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 04.04.2014 10:13

Rafles278 napisał(a):
minimartini napisał(a):Ale jeden dzień na Hvarze... To naprawdę niewiele

Na pewno za mało,ale warto tak z po prostu nie planując wyskoczyć na wyspę.
Przeprawa promowa i później jazda po po wyspie i widoki superaśne i w zatoce osiem osób na plaży...bardzo miło wspominam ten dzień.

Pozdrawiam

Rafał

karalajna napisał(a):Zgadzam się z przedmówcą :) warto wyskoczyć na ten jeden dzień, by zobaczyć na własne oczy i nabrać chętki na więcej :)

Jasne, że jeden dzień, lepszy niż żaden... Pewnie, gdybym miała taką możliwość sama bym z niej skorzystała :wink:

Pozdrawiam Was!
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 04.04.2014 10:37

karalajna napisał(a):warto wyskoczyć na ten jeden dzień

Pewnie, że warto. Tak właśnie zaczęliśmy naszą ,,znajomość" z Hvarem.
Najpierw jednodniowy wypad, pierwszym porannym promem z Drvenika.
Jeden dzień wystarczył by się w tej wyspie zakochać...
A dwa lata później, spędziliśmy na Hvarze kilka wspaniałych dni :D
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 04.04.2014 20:49

Rafles278 napisał(a):Można śmignąć do Drvenika na pierwszy prom i wrócić ostatnim.
My tak spędziliśmy dzionek na Hvarze-Uvala Smokvina dwa lata temu.
Bazę mieliśmy w Gradacu.

Pozdrawiam

To też rozważamy, ale wszystko wyjdzie w trakcie. Wydaje się to być najrozsądniejszy pomysł :D
Kamil64
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kamil64 » 04.04.2014 22:00

Zdjęcia świetne, oddają klimat, widać że autorka zna się na rzeczy:)
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 05.04.2014 11:18

Kamil64 napisał(a):Zdjęcia świetne, oddają klimat, widać że autorka zna się na rzeczy:)

Dziękuję serdecznie:)
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 06.04.2014 12:02

CZERWONA ŚLICZNOTKA*
29.08.2013

Czuję oddech uciekającego czasu. Zostały nam tu zaledwie dwa dni, a tyle jeszcze chciałoby się zobaczyć… W tylu miejscach jednocześnie chciałoby się być.

Po południu śmigamy do Starego Gradu „odebrać” zamówionego dzień wcześniej VW BEETLE cabrio. Przejażdżka takim cudeńkiem (r. prod. 1974 r.), hvarskim drogami – to jest dopiero przeżycie. Przejazd starą drogą do Hvaru przy zachodzie słońca… Już bardziej klimatycznie być nie może.
I ten ryk silnika... (kręciłam filmiki, na tyle na ile prędkość :lol: i wiatr pozwalał - mam nadzieję, że podzielę się nimi z Wami) :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Niczym z TOP GEAR :lol:
Obrazek

... No przecież nie będę gorsza :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No tak urodziwa to może być tylko Pani Garbuska :lol:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 06.04.2014 12:07

Świetne to czerwone cudeńko!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Lawendowy miesiąc miodowy (HVAR 2013) - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone