Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lawendowy miesiąc miodowy (HVAR 2013)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacek73
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek73 » 02.04.2014 12:01

iwka_076 napisał(a):Takie piękne widoki a ja w pracy ....bez okien... :-(

to straszne 8O dobrze ze istnieje takie forum i ludzie dzielący się swoimi relacjami urlopowymi bo by człowiek sfiksował :)
pozdr Jacek
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 02.04.2014 12:06

iwka_076 napisał(a):Takie piękne widoki a ja w pracy ....bez okien... :-(

Szczerze współczuję... :? Nie wyobrażam sobie pracować bez dostępu do światła dziennego...

Pozdrawiam Cię słonecznie!
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 02.04.2014 12:17

Malo Zaraće piękne! :D Grzebień skalny oddzielający zatoczki od siebie - bardzo urokliwy.

Tylko jak tam byliśmy (w Małym), w wodzie pływało sporo jakichś liści, które niemiło oblepiały ciało w czasie kąpieli. Też mieliście taki problem?
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 02.04.2014 12:22

maslinka napisał(a):Malo Zaraće piękne! :D Grzebień skalny oddzielający zatoczki od siebie - bardzo urokliwy.

Tylko jak tam byliśmy (w Małym), w wodzie pływało sporo jakichś liści, które niemiło oblepiały ciało w czasie kąpieli. Też mieliście taki problem?

Nie, Maslinko - woda była krystaliczna - nie mogłam z niej wyjść :D I te boskie otoczaki... To właśnie stamtąd przywożę ich kilogramy :lol:
W dodatku, jak na sierpień, było dość pusto (kilkoro Włochów), więc mieliśmy sporo przestrzeni dla siebie.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 02.04.2014 12:23

minimartini napisał(a):Nie, Maslinko - woda była krystaliczna - nie mogłam z niej wyjść :D I te boskie otoczaki... To właśnie stamtąd przywożę ich kilogramy :lol:
W dodatku, jak na sierpień, było dość pusto (kilkoro Włochów), więc mieliśmy sporo przestrzeni dla siebie.

To faktycznie trafiły się Wam idealne warunki :D
Przede wszystkim ten brak turystów - super!
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 02.04.2014 12:27

maslinka napisał(a):To faktycznie trafiły się Wam idealne warunki :D
Przede wszystkim ten brak turystów - super!

Mniej "zacnie" pod tym względem było w Dubovicy - ale o czym tu marzyć w końcówce sierpnia? :roll: :lol:
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 02.04.2014 13:12

jacek73 napisał(a): ale praca czeka....
choć swoja drogą dzięki tej pracy są pieniążki na wakacje w Cro

I to sobie codziennie powtarzam.
Myśl o kolejnym wyjeździe dodaje, choć trochę, zapału do pracy :D
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 02.04.2014 15:52

Noooo,dziewczyno,jest moc! Pozytywna energia i do mnie doleciała :D piękne te fotki,te gdzie jesteście razem, a w tle stateczek miodzio,aż się prosi o oprawienie w rameczkę i na półeczkę :))))
Rafał78
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał78 » 02.04.2014 16:48

andeo napisał(a):miodzio,aż się prosi o oprawienie w rameczkę i na półeczkę

To fakt.Trzeba przyzać ,że bardzo udane te ujęcia.
Tak jak i pozostałe w tej relacji.
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 02.04.2014 19:16

andeo napisał(a):Noooo,dziewczyno,jest moc! Pozytywna energia i do mnie doleciała :D piękne te fotki,te gdzie jesteście razem, a w tle stateczek miodzio,aż się prosi o oprawienie w rameczkę i na półeczkę :))))

:mrgreen:
andeo - jak zawsze dziękuję Ci serdecznie za miłe słowa!
Tych zdjęć ukochanych mamy tyle... Że nie można się zdecydować, które w ramki wstawiać i wieszać :lol:
A te z CRO są szczególnie... Demotywujące :lol: Więc np. w gabinetach wisieć by nie mogły... A póki co tylko tam ściany pod ramy zaaranżowane :lol:

Rafles278 napisał(a):
To fakt.Trzeba przyzać ,że bardzo udane te ujęcia.
Tak jak i pozostałe w tej relacji.

Rafles278 dziękuję za docenienie ;) Bardzo mi miło!

Pozdrawiam

Martyna
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 02.04.2014 19:19

:lol: no nie,w gabinecie to nie,bo się człowiek rozmarzy i nici z pracy :))
wiem wiem jak to jest ze zdjęciami też mi się sporo naszych podoba i nie mogę się zdecydować co w ramkę ...ot,człowiek ma dylematy :)
ale zawołałam dziś męża żeby obejrzał te na kamykach i powiedziałam,że też takie chcę :mrgreen:
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 02.04.2014 19:21

andeo napisał(a)::lol: no nie,w gabinecie to nie,bo się człowiek rozmarzy i nici z pracy :))
wiem wiem jak to jest ze zdjęciami też mi się sporo naszych podoba i nie mogę się zdecydować co w ramkę ...ot,człowiek ma dylematy :)
ale zawołałam dziś męża żeby obejrzał te na kamykach i powiedziałam,że też takie chcę :mrgreen:

Ha ha ha :lol: I co Mąż na to?

Ja mam jeszcze jeden problem w kwestii doboru zdjęć do oprawiania - nie przepadam za portretami w domu (w dużym wydaniu)... Wolę detale, architekturę :wink:
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 02.04.2014 23:06

DUBOVICA
28.08.2013

Po plażowaniu w Uvali Zaraće wyruszamy do kolejnej przepięknie położonej zatoki – Dubovicy. Trzeba przyznać, że długa (150 m.) plaża pełna otoczaków robi wrażenie. Uroku dodają malownicze zabudowania.

Na prywatność w sezonie nie ma tu jednak co liczyć. Zatoka jest oblegana – i w sumie, jest to całkowicie zrozumiałe :wink: Krystalicznie czysta woda, łagodne dno. Pięknie.
Muszę jednak stwierdzić, że choć Dubovica zrobiła na mnie ogromne wrażenie - jej położenie jest urzekające, gustuję w innym typie zatoczek.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wieczorem wybieramy się na spacer po Sv. Nedilji.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ELIMAR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ELIMAR » 03.04.2014 06:56

Pięknie :)
karalajna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karalajna » 03.04.2014 07:37

Jak wyżej ;)

i dawaj kochana więcej zdjęć :) nie mogę się napatrzeć i chcę więcej i więcej i więcej ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Lawendowy miesiąc miodowy (HVAR 2013) - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone