iwka_076 napisał(a):Takie piękne widoki a ja w pracy ....bez okien...
to straszne dobrze ze istnieje takie forum i ludzie dzielący się swoimi relacjami urlopowymi bo by człowiek sfiksował
pozdr Jacek
iwka_076 napisał(a):Takie piękne widoki a ja w pracy ....bez okien...
maslinka napisał(a):Malo Zaraće piękne! Grzebień skalny oddzielający zatoczki od siebie - bardzo urokliwy.
Tylko jak tam byliśmy (w Małym), w wodzie pływało sporo jakichś liści, które niemiło oblepiały ciało w czasie kąpieli. Też mieliście taki problem?
minimartini napisał(a):Nie, Maslinko - woda była krystaliczna - nie mogłam z niej wyjść I te boskie otoczaki... To właśnie stamtąd przywożę ich kilogramy
W dodatku, jak na sierpień, było dość pusto (kilkoro Włochów), więc mieliśmy sporo przestrzeni dla siebie.
maslinka napisał(a):To faktycznie trafiły się Wam idealne warunki
Przede wszystkim ten brak turystów - super!
jacek73 napisał(a): ale praca czeka....
choć swoja drogą dzięki tej pracy są pieniążki na wakacje w Cro
andeo napisał(a):Noooo,dziewczyno,jest moc! Pozytywna energia i do mnie doleciała piękne te fotki,te gdzie jesteście razem, a w tle stateczek miodzio,aż się prosi o oprawienie w rameczkę i na półeczkę )))
Rafles278 napisał(a):
To fakt.Trzeba przyzać ,że bardzo udane te ujęcia.
Tak jak i pozostałe w tej relacji.
andeo napisał(a)::lol: no nie,w gabinecie to nie,bo się człowiek rozmarzy i nici z pracy )
wiem wiem jak to jest ze zdjęciami też mi się sporo naszych podoba i nie mogę się zdecydować co w ramkę ...ot,człowiek ma dylematy
ale zawołałam dziś męża żeby obejrzał te na kamykach i powiedziałam,że też takie chcę