Super ta sesja ślubna Fantastyczna pamiątka, a panna młoda jaka śliczna...
pozdrawiam i życzę dużo szczęścia
minimartini napisał(a):
Muszę przyznać, że stanowiliśmy nie lada atrakcję dla turystów. Wycieczki zorganizowane zatrzymywały się i robiły nam zdjęcia. Prześmieszna sytuacja. Czuliśmy się, jak SUPER STARS
Wspomnienia z tamtego dnia są BEZCENNE.
gosiak.k napisał(a):Super ta sesja ślubna Fantastyczna pamiątka, a panna młoda jaka śliczna...
pozdrawiam i życzę dużo szczęścia
BigDaniel napisał(a):Świetna relacja Czekam na dalszą część
truskawka30r napisał(a):Sesja ślubna w Cro fantastyczna, śliczną suknię miałaś, cudną
Mnie też udało się zrobić kilka fotek ślubnych w Chorwacji. 3 lata po ślubie wybraliśmy się z mężem na Płw. Peljesac. Zabrałam ze sobą suknię ślubną, mąż nie zabrał stroju ślubnego, kategorycznie mówiąc "no way". Wstydziliśmy się urządzić sesję ślubną w jakimś miasteczku, ale zrobiliśmy trochę fotek ślubnych w Żuljanie, w winnicy i na skałach. Nie wiem czy mogę pokazać efekty. Zdjęcia są tu http://biufotografia.blogspot.com/p/blog-page_14.html
Pewnie teraz bym się zdecydowała na sesję ślubną np. w miasteczku Hvar, Jelsie czy innym uroczym Cro-miasteczku. Było minęło. Teraz to tylko będą sesje rodzinne z latoroślą, jedna ma 16 miesięcy druga czeka jeszcze w brzuszku
jacek73 napisał(a):witam
świetna ta sesja ślubna miło się za wami zwiedza uroki pięknej Chorwacji a jeszcze w takim wydaniu to już jest wisienka na torcie
super wyglądacie i pochwała za odwagę,warto było zadać sobie trochę trudu jak piszesz w poście wyżej
,,Wspomnienia z tamtego dnia są BEZCENNE." samego dobra i czekam na dalej...
Sara76 napisał(a):Piękna pamiątka - sesja ślubna w Chorwacji, gratuluję inwencji twórczej. PS. A pies nie mógł obsłużyć aparatu skoro i tak się przyglądał?
piotrf napisał(a):Piękna Panna Młoda , szczęśliwy Pan Młody , rewelacyjne tło - wspaniała pamiątka
Bardzo fajna relacja
Będę czekał na więcej
Pozdrawiam
Piotr
karalajna napisał(a):ojoj ale mnie ominęło. Ale z drugiej strony cieszę się, że dopiero dzisiaj obejrzałam te zdjęcia, bo od razu bardziej spodobał mi się ten poniedziałek
Wiem, że się powtórzę kolejny raz, ale zdjęcia przecudne, po prostu nic innego nie można powiedzieć a suknia... cudo
iwka_076 napisał(a):Przeurocze fotki
iwka_076 napisał(a):Przeczytałam całą relację i pozazdrościłam a do mojego wyjazdu jeszcze 5 m-cy .
Powrót do Nasze relacje z podróży