Vjetar napisał(a):Tak oglądam te zdjęcia i...już bym się spakował i jechał...
Pozdrawiam
... ja tak mam każdego dnia
Pozdrawiam serdecznie
Vjetar napisał(a):Tak oglądam te zdjęcia i...już bym się spakował i jechał...
Pozdrawiam
jacek73 napisał(a):wspaniała relacja z waszego pobytu-wakacji super fotki aż chce się tam być,na ten rok wakacje już zaplanowane Italia-Cro, ale kto wie co będzie w przyszłym na pewno mocno będziemy brać pod uwagę Hvar
dzięki za to wspaniałe zwiedzanie
pozdrawiam Jacek
mariusz_77 napisał(a):Przeurocze miejsce przez które przejeżdżaliśmy kilkadziesiąt razy... ale go nie "zgłębiliśmy" ... nic straconego... piękne fotki
andeo napisał(a):Bajkowo.piękne miejsca odwiedzaliście no i jestem fanką super fotek ,masz to oko do detali
karalajna napisał(a):Uwielbiam czytać Twoją relację. Sprawiasz, że choć na chwilę odrywam się od rzeczywistości i przenoszę z Wami na Hvar
jacek73 napisał(a):to widać ze lubisz fotografować bo robisz to świetnie,naprawdę znajdujesz magie miejsca a do tego ciekawie opisujesz to co zwiedzacie szacun zabieram się z wami zwiedzać Hvar
nam tez ciężko było zdradzić Cro dlatego tegoroczny urlop podzieliliśmy Istrie i Cro po połowie
Punta Sabbioni miejsce wypadowe,zwiedzanie Wenecji i Laguny weneckiej następnie Fazana miejsce wypadowe
i zwiedzanie Istrii
Pozdrawiam Jacek
minimartini napisał(a):Vjetar napisał(a):Tak oglądam te zdjęcia i...już bym się spakował i jechał...
Pozdrawiam
... ja tak mam każdego dnia
Powrót do Nasze relacje z podróży