Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lastovo - czy ktos tam byl?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.04.2007 14:30

Chyba jedna tam zajrzymy :) na parę dni.
Lokalizacja wyspy daje fajne możliwości na dalszą część pobytu: można skoczyc do Vela Luka, na Hvar (stamtąd może Vis?), podobno rusza też linia przez Korcule do Dubrownika - wtedy powrót przez Mljet :D
Ale już jestem nakręcony :P
proca
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) proca » 16.04.2007 14:40

Ja byłem na Lastowie. Jeśli lubisz ustronne dzikie miejsce, bez natłoku turystów to dobrze trafiłeś. Nurkując tam znalazłem parę ciekawych łusek z dział i pocisków.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.04.2007 15:37

A gdzie nocowałeś? Spakojny mówi ze sie cenią ale ja jestem wytrwały i coś wyszukam chiba. Możesz coś odradzić albo doradzić? (na miejscu będziemy bez auta).
Lastovo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lastovo » 23.04.2007 16:00

Ja byłem na Lastovie kilka lat temu. Po powrocie założyłem stronę http://www.lastovo.prv.pl - jest od dawna nieaktualizowana, ale znajdziesz tam sporo informacji. Dzika to wyspa i ciekawa.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.04.2007 07:31

To jak na razie jest prawie jedyne źródło in formacji poza przewodnikiem "Bezdroża" i jeszcze jedną relacją.
Tak czy owsiak tam zaczynamy wakacje ewentualni później Korcula lub Hvar.

Może wydarzy się coś więcej niż plażowanie to pomogę zaktualizować stronkę.

Zachęcam do tego innych bo ta strona to pierwsze co google wyrzuca i mogłoby wystarczyć.
Pozdro
Lastovo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lastovo » 24.04.2007 07:52

Bezdroża ściągnęły tekst ode mnie. Nie wiem jaki jest teraz tekst, ale pierwsze czy drugie wydanie Bezdroży wykorzystało tekst z mojej witryny (i nawet nic za to nie dostałem).

Chcę przerobić stronę, ale przydałyby się więcej zdjęć (ja swoich zrobiłem mało, a poza tym trafiłem na pochmurne, deszczowe dni).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.04.2007 07:57

Nadal są Twoje teksty 1 do 1. I dobrze że są bo nie mieliby co napisać chyba.
Fotograf ze mnie żaden ale... i ślepej kurze się fotka może udać :)

A Spakojny może obcykać Lastowo dookoła :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2007 16:19

Rich dopiero teraz zauważyłem :)
Dobra robota - dzięki :D

Lastovo - Twoja strona może zyskać :) Przejrzyj temat (posty Rich'a)

Pozdro Igor
Lastovo
Croentuzjasta
Lastovo - gdzie diabeł mówi "dobranoc"

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lastovo » 23.06.2008 14:13

Przypominam o Lastovie. Warto tą wyspę umieścić w swoich planach wakacyjnych. Zapraszam na moją odnowioną stronę o wyspie: http://www.lastovo.prv.pl
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Lastovo - czy ktos tam byl? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone