daisykf napisał(a):Czyli nie będzie chodził na laptopie??
przecie napisalem, ze jest to soft pod ppc /pocket pc aka pda, zwany przez niektorych blednie palmtopem/
Jagoda i Zibi napisał(a):poszukajcie np tu http://peb.pl
NIe dam bezpośredniuego linka bo mnie pseudo legaliści zakrzyczą.
Owszem jest tam soft do palmfonów ale jak poszukacie to jest też soft do laptopów.
sp9hzx napisał(a):Jesteś cierpliwym gościem Foxtrot.Bravo.
Swoją drogą nie wiem po co pisze się o róznych rzeczach skoro niektórzy tego nie czytają.
Myślę,żę temat oprogramowania i na ppc i na pc był dokładnie opisany na forum.
I zanim zacznie zadawać sie bezsensowne pytania,z czystej przyzwoitości wypadałoby poczytać odpowiednie posty.Ktoś w końcu wysilił się i coś napisał
fokstrot napisał(a):daisykf napisał(a):Czyli nie będzie chodził na laptopie??
przecie napisalem, ze jest to soft pod ppc /pocket pc aka pda, zwany przez niektorych blednie palmtopem/
sp9hzx napisał(a):jeśli jeszcze sie niezdecydowałeś który program na laptopa to zobacz sobie trochę screens
są na www.qsl.net/sp9hzx w Travels tak jak i screens z ppc
Powodzenia
sp9hzx napisał(a):Cześć Maciek,
Pewnie nikomu się nie narazisz.....Ja ,o ile nie mam o czymś pojęcia,to się nie wypowiadam.
Pozdrawiam
jachupda napisał(a):fokstrot napisał(a):daisykf napisał(a):Czyli nie będzie chodził na laptopie??
Musze Cie rozczarowac PDA=Palmtop (PPC ("winda") , Palm (PalmOs) , Zirius (Linux)) wiec wlasnie blednie zdefiniowales .
pozdrawiam
Jachu
pdaclub.pl