...hmm, również śródziemnomorski klimat, błękit, cytrusowe gaje...
Uczestniczyliście może w Windsurfingu?
helen napisał(a):A Wasze lokum wygląda jakby miało być wyłącznie do Waszej dyspozycji, mylę się? Bardzo mi się podoba,
mariusz-w napisał(a):Teraz tak ...widoki, to jest to co nad Gardą najpiękniejsze !
No i oczywiście jeszcze kilkadziesiąt innych rzeczy !
majeczka napisał(a):
Uczestniczyliście może w Windsurfingu?
nomad napisał(a):Mariusz pokazał już drugi brzeg jeziora z Monte Baldo, ale Twój filmik i fotki pokazują, że widoki z każdej strony jeziora są niesamowite.
dangol napisał(a):Ja sobie obiecałam powrót zaraz po tym, jak wróciłam , ale od lat kilkunastu jakoś mie się nie udało ...
Oby Wam się udało szybciej
mahadarbi napisał(a):Podczytuję i podglądam.
wojan napisał(a):Po krótkiej aklimatyzacji i zmianie garderoby (tu jest zdecydowanie chłodniej) idziemy w górki. Piszę " w górki" , bo inaczej tego nazwać nie można po tym co pokazują np. Wojtek "Franz", Mariusz"Interseal", "mariusz-w" czy "_chudy_" (_chudy_ jak masz na imię ? )
piotrf napisał(a):
Na razie sobie pooglądałem Waszymi oczami , a jak przyjdzie pora - to na żywo . . . kiedyś
Pozdrawiam
Piotr
_chudy_ napisał(a):
Prościej było chyba spytać w moim wątku bo gwarancji że tu zajrzę i jeszcze odnajdę wśród sterty zdjęć to pytanie nie było
renatalato napisał(a):I ja dotarłam do Twojej relacji, nadrabiając zaległości po urlopie , czytam i oglądam z wielkim zainteresowaniem
Pozdrawiam serdecznie
jan_s1 napisał(a):Zajrzałem, poczytałem, pooglądałem.
Piękne okolice. Chętnie bym tam pospacerował, ale raczej nie do Gardalandu.