Piękne mieliście wakacje , a my okazję do wirtualnego uczestniczenia w nich
Dziękuję
Pozdrawiam
Piotr
Kapitańska Baba napisał(a):
Wiesz że ta środkowa część była dla mnie najlepsza (...) Ale swoją relacją popchnęłaś mnie o kolejny krok do przodu za co dziekuję
piekara114 napisał(a):Z ciekawości patrzyłaś jakie są różnice w cenie najmu pływadła Cro-Gr?
Bo może się okazać, że dłuższa droga i droższa wyrówna w kosztach np. mariny.
dangol napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):
Wiesz że ta środkowa część była dla mnie najlepsza (...) Ale swoją relacją popchnęłaś mnie o kolejny krok do przodu za co dziekuję
Życzę więc, aby jakoś to pospinać i chociaż czasami zmienić akwen do żeglowania . Pływanie po Jadranie cudne jest, ale odmiana jest wskazana
Kapitańska Baba napisał(a):Ciągle bijemy się z myślami jak to zrobić by w końcu zmienić destynację na Grecję. W wakacje w grę wchodzi raczej tylko Morze Jońskie. Jak wszystko pospinać żeby zorganizować wyjazd i nie zabić się kosztami? Nie mam pojęcia Ale swoją relacją popchnęłaś mnie o kolejny krok do przodu za co dziekuję
piekara114 napisał(a):Lecieć samolotem do Aten, a rzeczy nadać przez firmę transportową. Jeżdżą też systematycznie prywatne osoby przewożąc rzeczy.
Kapitańska Baba napisał(a): I chcąc nie chcac pozostanie nam gotowanie na pokładzie z miejscowych produktów. Wyjdzie nam rejs w przewadze wegetariański bo w greckich temperaturach żadne surowe mięso nie przetrwa bez lodówki do pory obiadowej
To nie macie na jachcie żadnej lodówki?Kapitańska Baba napisał(a):(...)bo w greckich temperaturach żadne surowe mięso nie przetrwa bez lodówki do pory obiadowej