W Atenach nigdy jeszcze nie byłem, popatrzę sobie na Twoje zdjęcia i poczytam opisy zatem
tony montana napisał(a):W Atenach nigdy jeszcze nie byłem, popatrzę sobie na Twoje zdjęcia i poczytam opisy zatem
KOL napisał(a): Widzieliśmy Akropol, ale to było kilkanaście lat temu.
dangol napisał(a):My Akropol zostawimy chyba na sam koniec , jak już dokładnie poznamy inne interesujące nas miejsca. Jakoś przeraża mnie zwiedzanie w tłumie.
Skoro Admin napisał, że jest dobrze, to Ateny się tu pojawią.dangol napisał(a):Jak Beata wstawi swoje "Ateny intensywnie" , to razem z moimi spacerkami z tej oraz z poprzedniej bytności w greckiej stolicy, będziesz miał komplet. No, prawie komplet, przynajmniej z centrum miasta
Można trochę temu przeciwdziałać...dangol napisał(a):Jakoś przeraża mnie zwiedzanie w tłumie.
piekara114 napisał(a):Skoro Admin napisał, że jest dobrze, to Ateny się tu pojawią.dangol napisał(a):Jak Beata wstawi swoje "Ateny intensywnie" , to razem z moimi spacerkami z tej oraz z poprzedniej bytności w greckiej stolicy, będziesz miał komplet. No, prawie komplet, przynajmniej z centrum miasta
KOL napisał(a):dangol napisał(a):My Akropol zostawimy chyba na sam koniec , jak już dokładnie poznamy inne interesujące nas miejsca. Jakoś przeraża mnie zwiedzanie w tłumie.
Właśnie ze względu na tłumy, pamiętam, że zachwyceni nie byliśmy.
megidh napisał(a):Zaledwie wczoraj nasz syn pokazywał nam zdjęcia z Akropolu, który odwiedził podczas wyprawy do Leonidio. Był tam z samego rana i nie miał żadnego towarzystwa (z wyjątkiem Ani). No ale to było w styczniu tego roku.