piotrf napisał(a):Pięknie , pięknie i najpiękniej , Marku
Whisky szczęśliwa , ale trudno byłoby się dziwić - jest w swoim żywiole . . . miło popatrzeć
Bawcie się dobrze
Pozdrawiam
Piotr
Ach.... wszystko dobre szybko się kończy. Te dwa tygodnie minęły "jak z bicza trzasnął". Ta dziewczyna nie ma nigdy dość pływania we wszystkich możliwych sposobach.
piekara114 napisał(a):agata za rok 2 razy i średnia będzie się zgadzałaagata26061 napisał(a):Super tu u Ciebie. Psina kochana Niezłą częstotliwość wyjazdów do Cro ma za sobą. Podobnie jak moja córka. W październiku kończy 5 lat, a była 4 razy w Cro. Miała być w tym roku 5 raz, ale zrezygnowaliśmy ostatecznie. Wtedy na każdy rok życia przypadałby jej 1 wyjazd do Cro
Antyczna plaża (jak ją nazwałam) zachęca do pobytu.
Dzięki opatrzności archeolodzy znaleźli te stare rujny, pozostałości po Rzymianach. Ponieważ dzisiaj na tym pięknym wysuniętym w morze cyplu stały by już betonowe podjazdy do samochodów.
wielbiciel napisał(a):Że też dopiero teraz znalazłem tą fascynującą relację.
Murter i ukochany pupil to nasze klimaty. To tu nasz AST zrobił pierwsze pływanie w swoim życiu i tak z nami od sześciu lat się kula po świecie.
Czekam na następne zdjęcia i filmy.
P.S.
Czy na plaży z zakazem kąpania psów nikt wam nie zwrócił uwagi że po niej chodzicie z nim?
Oznakowania miejskie w Betinie na plaży dotyczyły tylko psów turystów (jak zaobserwowałem ) wyglądają tak: "Zakaz kąpieli psów!"
oraz "Pies może chodzić po plaży na smyczy". Dodatkowo tam gdzie stała przycumowana moja łódka i gdzie był wylany beton nabrzeża, to teren prywatny.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam smoki3.