Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery w Baśka Voda.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 22.07.2011 16:57

również pozdrawiam Panią Ulę. Było bardzo miło, i nawet żonie się apartamencik podobał 8)
Tomaszek77
Turysta
Re: bardzo prosze o namiary na tę kwaterę na maila- denise@p

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomaszek77 » 24.07.2011 13:47

DENISE napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a):Bazi życzę Ci, Wam super wypoczynku, ale mimo wszystko podjedź do gościa ( w ciemno), może akurat się coś zwolni................ i dostaniesz dobrą cenę, uwierz jak zobaczysz lokalizację......zrozumiesz

Pozdrav

jakbyś mógł to podeslij PILNE bo we wtorek o 17 wyjezdzamy ... do BASKA VODA, mielismy jechać do Makarskiej ale zdecydowalismy sie na BAske...:)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 24.07.2011 18:01

Tomaszek

adres mailowy proszę
PetiteBetise
Autostopowicz
Chorwacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) PetiteBetise » 26.07.2011 13:29

Mogłabym także poprosić namiary na te kwatery w Baskiej? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 26.07.2011 16:29

poszło 8)
mauaen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mauaen » 30.07.2011 20:55

Ja również miałam okazję pomieszkiwać u Pani Uli i jak najbardziej polecam :)
Motoschiza
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motoschiza » 30.07.2011 21:12

He he fan club pani Uli i Ivana rośnie :D :lol:
Dla przypomnienia jej mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
yaro111
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) yaro111 » 02.08.2011 10:57

kaszubskiexpress napisał(a):Obrazek

Robiąc to zdjęcie stałem na chodniku, za moimi plecami jest plaża.

Namiary do właściciela mogę podrzucić na maila.

Jak ktoś będzie zainteresowany lokalizacją w Baśce tego obiektu podrzucę link.

Pozdrav.

witam

mam serdeczną prośbę czy mogę dostać namiary na kwaterę zwe zdjęcja
wielkie dzięki
mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
yaro111
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) yaro111 » 05.08.2011 11:39

kaszubskiexpress napisał(a):zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

kontakt wolałbym wysłać na maila, gospodarz ma na imię Nikola, jest tanio, było tanio w 2008, ja zapłaciłem 15 euro za osobę, w drugiej połowie czerwca.

Jak widać zaplecze obiektu jest duże, samochodów można tam ustawić bardzo dużo.

witam
czy mogę prosić kontakt na apartament na maila - wielkie dzięki
mój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ciuku
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ciuku » 05.08.2011 15:07

Wita. Ja się wybieram za tydzień do Cro, miałem zamiar jechać do Novaliji, ale znajomi właśnie tam pojechali i na cały Pag'u nie ma noclegów, albo są za 100 euro 4-osobowy apartament... Tak właśnie myślałem o miejscowości Baska Voda, mógłbym dostać namiar na ten apartament? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry hvala :)
daro2008
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro2008 » 08.08.2011 07:13

Witam.

Ja też proszę o namiary na ten apartament:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aldoro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldoro » 11.08.2011 11:25

Witam,
Czy ja również moge prosić na namiary do apartamentu w Baska Voda, podanego przez pana Kaszubskiekspres :)

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziękuje N.
Aldoro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldoro » 11.08.2011 11:29

Czy moge do pani Uli namiar również prosić?

Pozdrawiam i dziękuje
N.
Tomaszek77
Turysta
A my juz wrócilismy :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomaszek77 » 12.08.2011 10:06

Bylismy w Baska Voda , zajechalismy do Omisia , na jeden dzien , oglądnelismy miejscowość Makarska ...i szczerze Polecam BaskaVoda :d , w drodze powrotnej odwiedzilismy Vodice( ciężko było z wynajęciem Lokum,Festyn jakis miał się odbyć i wszystko zajete, Dzieki Uprzejmosci pana z Austri udało się znaleźć APARTAMENT daleko od morza ale był )
Widoki nie zapomniane .. mi się podoba
W Baska Voda skorzystałem z chwilowego parkingu u Pani Uli, nie widziałem Pani osobiscie ,ale wielkie dzieki za udostępienie parkingu na 1h,szkoda ze wszystko wynajęte było , bo chętnie bym się zaklimatyzował u Pani.
w każdym bądz razie ,jesli będe jechał na Cro jeszcze raz to jade jak najblizej Dubrovnika
srokul
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) srokul » 12.08.2011 11:53

Witam,
Również mam prośbę o jakiś namiar na kwatery w Baśce, wyjeżdzamy 15.08 na tydzień w 4 osoby (2 pary), chciałbym coś w miarę blisko plaży i potrzebujemy kuchnię. Jeżeli macie coś wartego polecenia w przyzwoitej cenie to proszę o namiar :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki wielkie pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Kwatery w Baśka Voda. - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone