Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery w Baśka Voda.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
edyta1970
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) edyta1970 » 16.07.2011 20:04

:D Witam serdecznie! Dziś wróciliśmy z Baskiej Vody! Byliśmy u Pani Uli I jej męża Ivana! Spędziliśmy tam fantastyczne wakacje! Pani Ula jest niesamowicie otwartą i przyjazną kobietą! Apartamenty czyste i zadbane! Bardzo serdecznie polecamy wszystkim ten dom na spokojny i niezapomniany wypoczynek! Na pewno tam wrócimy!!!!!!!!! :)
Motoschiza
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motoschiza » 16.07.2011 22:07

A my odwiedzaliśmy P. Ulę i Ivana, szkoda że się nie zgadaliśmy :? :D
LidkaCro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LidkaCro » 18.07.2011 00:17

witam :)
przez ostatnie 3 lata spędzałam z rodzicami wakacje w Baśka Voda, co roku na tej samej kwaterze. w tym roku planowaliśmy ponownie spędzić tam wakacje jednak gdy zadzwoniliśmy do gospodarza który wynajmował nam apartament okazało się że wszedł on do jakiejś agencji a terminy ma zajęte do połowy sierpnia i nie jest w stanie nam pomóc. zastanawiamy sie teraz czy możemy jechać w ciemno i czy znajdziemy kwaterę czy może jednak wszyscy powchodzili do tej agencji i będzie problem z zakwaterowaniem. czy jest szansa na znalezienie noclegu bez wcześniejszej rezerwacji, jadąc w ciemno? bo wiemy że do tej pory gospodarze łapali turystów na ulicy i nie było problemu ze znalezieniem kwatery. jak to teraz jest? Tych co już byli w tym roku i tych co wiedżą cokolwiek na ten temat BARDZO proszę o odpowiedź.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 18.07.2011 05:20

Do dziś łapią tak samo siedząc przed domami na stołeczkach,Baska jest na tyle duża że na pewno coś znajdziesz.
edi1032
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) edi1032 » 18.07.2011 19:23

Witam , czy możemy prosić namiar na Panią Ulę.Wybieramy się w poniedziałek i nic nie mamy ,a i jakie koszty dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Motoschiza
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motoschiza » 18.07.2011 20:07

edi1032 napisał(a):Witam , czy możemy prosić namiar na Panią Ulę.Wybieramy się w poniedziałek i nic nie mamy ,a i jakie koszty dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Poszło na maila :oczko_usmiech:
LidkaCro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LidkaCro » 18.07.2011 22:26

czy ja też mogę prosić?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziękuję
edyta1970
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) edyta1970 » 19.07.2011 09:01

Motoschiza napisał(a):A my odwiedzaliśmy P. Ulę i Ivana, szkoda że się nie zgadaliśmy :? :D

:D Hej! O ile się nie mylę to widziałam Was z tarasu! Byłeś z żoną i dzieckiem wieczorkiem u Pani Uli w ogrodzie! Tak właściwie to muszę podziękować , bo to dzięki Twoim wpisom na forum zdecydowałam się jechać do Pani Uli! A teraz sama będę Ją serdecznie polecać na wakacje! Pozdrawiam! Edyta :)
edyta1970
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) edyta1970 » 19.07.2011 09:05

LidkaCro napisał(a):czy ja też mogę prosić?
z góry dziękuję

Poszło na emaila! :)
Pozdrawiam!
DENISE
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) DENISE » 19.07.2011 14:21

[quote="kaszubskiexpress"][img]http://img59.imageshack.us/img59/9827/p6230264.jpg[/img]

Robiąc to zdjęcie stałem na chodniku, za moimi plecami jest plaża.

Namiary do właściciela mogę podrzucić na maila.

Jak ktoś będzie zainteresowany lokalizacją w Baśce tego obiektu podrzucę link.

Pozdrav.[/quote]
DENISE
Globtroter
bardzo prosze o namiary na tę kwaterę na maila- denise@poczt

Nieprzeczytany postnapisał(a) DENISE » 19.07.2011 14:25

[quote="kaszubskiexpress"]Bazi życzę Ci, Wam super wypoczynku, ale mimo wszystko podjedź do gościa ( w ciemno), może akurat się coś zwolni................ i dostaniesz dobrą cenę, uwierz jak zobaczysz lokalizację......zrozumiesz

Pozdrav[/quote]
benia
Podróżnik
witam i prosze o namiary obiektu

Nieprzeczytany postnapisał(a) benia » 19.07.2011 23:17

[quote="kaszubskiexpress"]Obrazek

Robiąc to zdjęcie stałem na chodniku, za moimi plecami jest plaża.

Namiary do właściciela mogę podrzucić na maila.

Jak ktoś będzie zainteresowany lokalizacją w Baśce tego obiektu podrzucę link.

Pozdrav.[/quote
ziaro-majk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziaro-majk » 22.07.2011 05:31

To ja też poproszę namiary na kwaterki u p Uli
benia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) benia » 22.07.2011 10:39

Motoschiza napisał(a):
edi1032 napisał(a):Witam , czy możemy prosić namiar na Panią Ulę.Wybieramy się w poniedziałek i nic nie mamy ,a i jakie koszty dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Poszło na maila :oczko_usmiech:

witam prosze o namiar kwatery u pani uli adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Motoschiza
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motoschiza » 22.07.2011 13:27

Poszło :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Kwatery w Baśka Voda. - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone