Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery w Baśka na KRK

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
miraculus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miraculus » 01.03.2006 11:50

Tak dzięki.jak możesz to spakuj w rar reszte ciekawych i wyślij na skrzynke.Sam nie wiem ile ma pojemności ale mam ją na tlenie. Baśke poznałem ze zdjeć i planu miasta.Jeżeli możesz to powiedz w którym miejscu w Basce jest ten dom bardziej po lewej na planie czy po prawej. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Albo po prostu jaka to ulica. A tak dokładnie to ile mieliście metrów do morza.Więcej niż 150?
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 01.03.2006 13:13

tak całkiem dokładnie to nie wiem - jakieś 150 ale po płaskim więc z 2,5 latką zajmowało to do 3 minut. patrząc na zatokę z lądu to całkiem po prawej stronie - tam jest plaża - z drugiej strony skały i na samym końcu mała plaża ale z kampem FKK Bunculuka - dla golasów. Wg mnie tam gdzie myśmy byli to było najlepsze miejsce w całej Basce
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 01.03.2006 13:16

na tej mapce co dałeś link to całkiem lewo i dół mapki ul. Bodulska 6
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 01.03.2006 15:25

Hejou ,witam ,czy ja tez mogłabym dostac jakieś fotki i namiar na tę kwaterę? Wybieramy się w 4 os. dorosłe i 6 letni kajtek.Czy z kwatery jest widok na morze? czy wogóle Baśka jest fajna miejscowością ?Taki moloch turystyczny czy jest ciekawa i atrakcyjna?
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 01.03.2006 15:26

Ups jeszcze mój adresik bo zapomniałam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 01.03.2006 17:02

Vegusia patrz stronę wcześniej w tym temacie - jest pełny namiar
fotki z Baski na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
tom.s
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tom.s » 04.03.2006 17:11

januszpaszek napisał(a):Miraculus ! W ubiegłym roku byliśmy we wrześniu na Baśce. Pojechaliśmy w ciemno i bez problemu znależliśmy lokum. Mieszkaliśmy u pani: Nada Plese 51523 Baśka ul. Uskoćka 5 . Tel. do niej +385(0)856676 i GSM 098-9358184. Mieszkaliśmy u niej za 50 E za dobę w 4 dorosłe osoby. Mieliśmy dwa pokoje, kuchnię, lodówkę, pokój dzienny z TV sat( w tym polskie programy) łazienka i pralka automatyczna do dyspozycji. Do morza 150 m. Ponieważ mieszkamy we Wroclawiu do samego celu podróży stuknęło mi na liczniku 950 km. I drugi adres: Danijela Grbać, Prilaz kupalistu 5, 51523 Baska, tel+ 38551856015, GSM +385912621133 i adres internetowy zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, email:cicibela@ri.t-com.hr/ Villa EDA/. Jeżeli chcesz więcej informacji to napisz co Ciebie interesi. Warto pojechać ........ Janusz

Witam serdecznie Januszu.
Przeczytałem twoją opowieść i mam prośbę abyś opisał bardziej szczegółowo kwaterę, w której sam mieszkałeś (może jakieś fotki). Prosiłbym Cię również o jakiś opis okolicy, w której mieszkaliście jak również plaży na którą chodziliście (pod kątem 3 lataka). Będę bardzo wdzięczny. Tomasz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
msz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) msz » 04.03.2007 13:37

rich72 napisał(a):jak byś chciał jakie fotki stamtąd to daj znać i daj emila

moglbys mi tez podeslac jakies fotki na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z gory dzieki
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 06.03.2007 13:32

msz napisał(a):

moglbys mi tez podeslac jakies fotki na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z gory dzieki

sorki ale zmieniłem nicka na stary i nie zauważyłem Twojego pytania :wink: Pytaj tu albo na GG co Cię interesuje :D

Ps. Rysio jestem :wink:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 07.03.2007 12:45

Rysio - wpisałeś te apartmany tutaj?

https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=12997
Zbyszek_Nik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszek_Nik » 08.06.2009 07:20

Witam poproszę fotki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona