Witam Wszystkich forumowiczów
31 lipca wybieram się z paczką znajomych do cro - Baska Voda lub Promajna.
Jeżeli ktoś z Was był w tych mieścinach i mógłby doradzić fajną i tanią kwaterkę, będe wdzięczny.
Prosze o pomoc !
nunek74 napisał(a):My jedziemy 30 wieczorem i zastanawiamy sie nad którąs z tych miejscowosci moze cos opowiecie o nich , ja byłem 3 lata temu w omsiu było fajnie a teraz chcemy pojechac troche dalej
PS . nie wiecie jakie ceny kwater w breli lub w baskiej vodzie
Michal S. napisał(a):https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=8335&highlight=baska+voda
Czesc.
Tez jedziemy 31.07. do Baska Voda.
Ja juz bylem tam 5 razy, ale wiesz z kwaterami jest co roku innaczej.
Pozdrawiam
Michał.
Tomek_B napisał(a):A jakby Wam coś nie wyszło w Basce weżcie pod uwagę niedalekie Tucepi. Fantastyczna, nieduza miescina, kapitalna promenada.
Widokowa piesza trasa samiutkim brzegiem morza do odległej o 6 km Makarskiej - kwitesencja Chorwacji.
Apartamenty tuż przy promenadzie, 70m od morza, udało nam się załatwić (już na miejscu) za 12,5 EU/osobę (a było nas 12 osób więc był to mały kłopot).
pozdrawiam
Tomek_B napisał(a):A jakby Wam coś nie wyszło w Basce weżcie pod uwagę niedalekie Tucepi. Fantastyczna, nieduza miescina, kapitalna promenada.
Widokowa piesza trasa samiutkim brzegiem morza do odległej o 6 km Makarskiej - kwitesencja Chorwacji.
Apartamenty tuż przy promenadzie, 70m od morza, udało nam się załatwić (już na miejscu) za 12,5 EU/osobę (a było nas 12 osób więc był to mały kłopot).
pozdrawiam