Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kwatery

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
przemo1
Turysta
kwatery

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo1 » 21.07.2005 20:34

Witam Wszystkich forumowiczów
31 lipca wybieram się z paczką znajomych do cro - Baska Voda lub Promajna.
Jeżeli ktoś z Was był w tych mieścinach i mógłby doradzić fajną i tanią kwaterkę, będe wdzięczny.
Prosze o pomoc !
Michal S.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michal S. » 24.07.2005 11:14

forum/viewtopic.php?t=8335&highlight=baska+voda

Czesc.
Tez jedziemy 31.07. do Baska Voda.
Ja juz bylem tam 5 razy, ale wiesz z kwaterami jest co roku innaczej.

Pozdrawiam
Michał.
nunek74
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nunek74 » 25.07.2005 13:38

My jedziemy 30 wieczorem i zastanawiamy sie nad którąs z tych miejscowosci moze cos opowiecie o nich , ja byłem 3 lata temu w omsiu było fajnie a teraz chcemy pojechac troche dalej
PS . nie wiecie jakie ceny kwater w breli lub w baskiej vodzie
przemo1
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo1 » 25.07.2005 14:10

nunek74 napisał(a):My jedziemy 30 wieczorem i zastanawiamy sie nad którąs z tych miejscowosci moze cos opowiecie o nich , ja byłem 3 lata temu w omsiu było fajnie a teraz chcemy pojechac troche dalej
PS . nie wiecie jakie ceny kwater w breli lub w baskiej vodzie

Ja jadę pierwszy raz do cro autem i też się zastanawiam nad cenami.
Myślę że 15Euro za osobę to max.

Pozdrawiam
przemo1
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo1 » 25.07.2005 14:13

Michal S. napisał(a):https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=8335&highlight=baska+voda

Czesc.
Tez jedziemy 31.07. do Baska Voda.
Ja juz bylem tam 5 razy, ale wiesz z kwaterami jest co roku innaczej.

Pozdrawiam
Michał.

a miescina chociaż ładna, bo poleciłem ją znajomym oglądając zdjęcia w necie i nie chcę żeby się rozczarowali.
Powiedz czy 15 euro za osobę za apartament to cena którą mogę znaleźć w basce vodzie.

dzięki
Tomek_B
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek_B » 26.07.2005 08:15

A jakby Wam coś nie wyszło w Basce weżcie pod uwagę niedalekie Tucepi. Fantastyczna, nieduza miescina, kapitalna promenada.
Widokowa piesza trasa samiutkim brzegiem morza do odległej o 6 km Makarskiej - kwitesencja Chorwacji.
Apartamenty tuż przy promenadzie, 70m od morza, udało nam się załatwić (już na miejscu) za 12,5 EU/osobę (a było nas 12 osób więc był to mały kłopot).
pozdrawiam
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 26.07.2005 10:35

Baška Voda i Tučepi - bez obaw! Nie znam osoby, której by się te miejscowości nie podobały :)

Plumek
przemo1
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo1 » 26.07.2005 10:43

Tomek_B napisał(a):A jakby Wam coś nie wyszło w Basce weżcie pod uwagę niedalekie Tucepi. Fantastyczna, nieduza miescina, kapitalna promenada.
Widokowa piesza trasa samiutkim brzegiem morza do odległej o 6 km Makarskiej - kwitesencja Chorwacji.
Apartamenty tuż przy promenadzie, 70m od morza, udało nam się załatwić (już na miejscu) za 12,5 EU/osobę (a było nas 12 osób więc był to mały kłopot).
pozdrawiam

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedz.
Po przyjeździe opowiem jak było.
przemo1
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo1 » 26.07.2005 10:44

Plumek napisał(a):Baška Voda i Tučepi - bez obaw! Nie znam osoby, której by się te miejscowości nie podobały :)

Plumek

Dzięki! :D
przemo602
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo602 » 28.07.2005 21:08

Byłem w Promajni an poczatku lipca ceny kwater rozne szukalismy takich na 2 osoby. Budynek restauracji SAN cena 13 Euro za os., ostatecznie znalazłem za 15 Euro ale lepszy standard , w Biogradzie kwatery byly od 10 zalezy od standardu. Miejscowość super POLECAM
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.02.2006 23:07

Tomek_B napisał(a):A jakby Wam coś nie wyszło w Basce weżcie pod uwagę niedalekie Tucepi. Fantastyczna, nieduza miescina, kapitalna promenada.
pozdrawiam

Byłabym wdzięczna za namiary tego apartamentu:) (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
Od nastu dni poszukuję czegoś w Tucepi z 3 lub 4 pokojami.
W sumie znalazłam parę ofert.. ale mają podstawowy minus....
zamiast drzwi wejściowych do apartamentu mają kotary:)
Kluczenie poszczegołnych drzwi nie wchodzi w rachubę bo w jednym pokoju byłyby dzieci.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone