Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery sierpień/wrzesień

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pioszczep
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pioszczep » 22.03.2007 21:51

W tym roku po raz drugi zamierzam z rodziną wyjechać na urlop do Chorwacji. Wybieramy się jechać w przełomie sierpnia i września. Jest nas czworo (dwoje dzieci w wieku 14 i 8 lat). Mam zatem gorącą prośbę o informacje na PW dot. tanich i sprawdzonych apartamentów. Nie mam jakiś szczególnych wymagań, interesuje mnie coś z aneksem kuchennym w miarę niedaleko od morza. Potrzebuję czegoś z miejscem parkingowym. Przez sentyment (tam tylko byłem) może Okrug Gornij - ale nie koniecznie.
Poprzednim razem byłem w Cro. na przełomie lipca i sierpnia - czy warto pojechać w wybranym przeze mnie terminie?
Z góry dziękuję za pomoc. :D
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bacha84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bacha84 » 23.03.2007 09:56

ja także szukam apartamentu w tym samym terminie. Najlepiej obszar riwiery makarskiej lub miasta Vodice. Pisać proszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 23.03.2007 11:46

Ja mam sentyment do Ciovo i po pierwszym naszym pobycie tam wróciłam ponownie dwa razy.
W tym roku również chciałam pojechac w to miejsce, ale z tego że spodziewamy sie dzidziusia odwiedzimy to miejsce za rok.
Moge podac Ci namiary tam gdzie byłam ale czy jeszcze wolne to mało prowadopodobne.
Pozdrawiam serdecznie.
bacha84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bacha84 » 23.03.2007 13:18

madzia prześlij te namiary, zobacze sobie, adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
franek-kris
Plażowicz
czy ktos mi doradzi

Nieprzeczytany postnapisał(a) franek-kris » 12.05.2007 16:12

w tym roku planujemy wybrac sie do vodic czy ktos mi poleci jais tana kwatere na 6 osób planuje jeczc koniec sierpnia

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone