Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kwatera

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rafaellos29
Turysta
kwatera

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafaellos29 » 15.05.2007 12:02

Witam ,potrzebuje kwatery na 4 osoby okolicepolnocnej dalmacij,najlepiej jakby osoby wynajmujace mowily po polsku,jak mozecie podajcie jakies numery telefonow lub adresy planowany wyjazd 29 sierpien na 7 dni,akurat po ślubie Pozdrawiam
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 17.05.2007 23:00

Rafaelo niestety ja mam dopiero wolni apartament od 31.8. a po polsku toche gadam. Gratuluje slubu z uprzedzeniem.....
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Karolina Nowakowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolina Nowakowska » 19.05.2007 09:58

Podaj adres meilowy to wyślę Ci sprawdzony namiar. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
rafaellos29
Turysta
numer

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafaellos29 » 19.05.2007 11:08

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mala
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mala » 19.05.2007 11:19

zerknij tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link tam wszyscy mowia po polsku więc moze Ci pomogą.. :D
Karolina Nowakowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolina Nowakowska » 19.05.2007 11:24

rafaellos już wysłałam Ci wcześniej ten namiar-dopiero jak zajrzałam na pocztę to skojarzyłam. Pozdrawiam Karolina Nowakowska
rafaellos29
Turysta
dzięki

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafaellos29 » 19.05.2007 11:46

dostałem dzięki za namiar jednak znalazłem kobitkę polkę która wyszła za chorwata i mam już zarazerwowany termin wyjazd 31.08.07 miejscowość Pirovac ,60m od plaży 10 euro za dobę, Pozdrawiam i dzięki za pomoc

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone