Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kwatera

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
raf 36
Autostopowicz
kwatera

Nieprzeczytany postnapisał(a) raf 36 » 29.04.2007 23:36

CZOŁEM
Byłem w Chorwcji dwa lata temu w okolicach Omisia, było super. W tym roku chcę sie wybrać w Lipcu, okolice Omisia już znam wiec może coś nowego? Czy ktoś zna jakieś fajną kwaterę blisko morza żeby nie wędrować codziennie kilometrami do wody? Szukam czegoś w poniżej Splitu, ważne żeby było oddalone od drogi nadmorskiej!! Potrzebuje kwatery dla czwórki. W zamian moge oferować namiar na Omis-Nemire, cicho, ładnie i mili gospodarze.
pozdrowionka
rafał
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 02.05.2007 23:11

raf 36 napisał(a):CZOŁEM
Byłem w Chorwcji dwa lata temu w okolicach Omisia, było super. W tym roku chcę sie wybrać w Lipcu, okolice Omisia już znam wiec może coś nowego? Czy ktoś zna jakieś fajną kwaterę blisko morza żeby nie wędrować codziennie kilometrami do wody? Szukam czegoś w poniżej Splitu, ważne żeby było oddalone od drogi nadmorskiej!! Potrzebuje kwatery dla czwórki. W zamian moge oferować namiar na Omis-Nemire, cicho, ładnie i mili gospodarze.
pozdrowionka
rafał

Mogę zaoferować w dosć ciekawej cenie apartman ale na północ od Splitu w Vodicach- znajomy zrezygnował. Jeżeli interesuje to proszę o kontakt.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
piotrek.k
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrek.k » 03.05.2007 09:10

Ja zamierzam się w lipcu wybrać w okolice Splitu i Omisia jest to mój pierwszy raz. Mógłbyś się podzielić wrażeniami z tamtych okolic, których wiosek unikać no i które proponujesz, no i namiary na kwaterę też poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone