Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatera- okolice Trogiru

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cika
Autostopowicz
Kwatera- okolice Trogiru

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cika » 22.04.2007 19:12

Witam
Jest to mój pierwszy post na cro.pl tak więc wszystkich serdecznie witam. Po kilku pobytach na wyspie KRK tegoroczny urlop chciałbym z rodziną spędzić na stałym lądzie w okolicach Trogiru, choć inny region też wchodzi w grę o ile okolice i kwatera spełnią oczekiwania. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu kwatery (strony www wszelkiej maści już przejrzałem), która spełnia poniższe kryteria:
- kwatera dwupokojowa: sypialnia + pokój dzienny połączony z kuchnią , optymalna powierzchnia powyżej 40m kw.
- spokojna okolica z dala od ruchliwej ulicy
- dom z kwaterą na działce na której może bezpiecznie sie bawić dziecko 4 letnie
- cena za apartament w okresie 25.08-01.09.2007 do 60euro za dobę
- mili gospodarze :)
Jeżeli ktoś może polecić jakąś sprawdzoną kwaterę to będę wdzięczny za info wysłane na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Pozdrawiam
Rafał[/url]
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 22.04.2007 21:32

Witaj-podsunę ci namiary któe znam na maila jutro-może cię zainteresują.
Pozdrawiam
turysta61
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) turysta61 » 23.04.2007 17:16

Ja również bardzo proszę o ten namiar na apartament madzia1981. Będę wdzięczny chcę pojechać w lipcu z rodziną. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kasia i tomek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia i tomek » 27.04.2007 10:52

Madzia jeśli będziesz taka miła to pomóż mi w znalezieniu kwatery.
Chce jechać do Cro w sierpniu ale nie mam pojecia gdzie. Wydaje mi się (z tego co piszą forumowicze) że okolice dubrownika są naprawdę ciekaw. Ja chciałbym urlop spędzić w jakiejś cichej malowniczej okolicy blisko morza. Mysłę że nie bedzie latwo znaleźć jakąś kwaterę bo mam na ten wyjazd przewidziane 10- 15 euro na dzień (za kwaterę oczywiście). Jeśli masz Jakieś namiary na wraz z zdjęciami to proszę o kontakt. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziękuje i pozdrwiam oczywiście.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 27.04.2007 17:12

Drodzy Kasiu i Tomku!
10-15 euro za kwaterę w sierpniu to raczej nierealne. 3 lata temu udało mi się za apartament zapłacic za 2 osoby 18 euro w okolicach Zadaru i raczej nikt mnie nie przebił od tego czasu. W dodatku to było 3 lata temu...
10 euro to trzeba liczyć średnio za osobę przy wynajęciu apartamentu-cena się zmniejsza przy większej ilości osób ale przy dwóch a wnioskuję że jedziecie we dwie osoby bardzo trudno będzie coś znaleść.
Podpowiem że w środkowej Dalmacji za pokój możecie zapłacić około 20 euro za apartament 2 osobowy cena około 25 euro z tendencją w zwyż. I taki apart w którym byłam mogę wam polecić.
Proponuję odłożyć troszkę gotówki a jeśli ciężko to może przełóżcie wyjazd na wrzesień-taniej ale nie gorzej i jadran jeszcze cieplejszy.
Pozdrawiam. W razie pytań pytaj proszę.
kasia i tomek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia i tomek » 27.04.2007 22:31

Cześć Madziu.
Dziękuję za tak szybką odpowiedz. nie zrozumieliśmy się troszkę ale z mojej winy bo podałem za mało szczegółów. Nie ma możliwości żebyśmy wyjechali we wrześniu bo ja mam urlop w sierpniu. Mam przeznaczone 10-15 euro ale na osobę a nie na dwie osoby, i jedziemy w cztery osoby a nie we dwie. Nie mam pojęcia gdzie chcę jechać ale wydaje mi się że środkowa Dalmacja by mi odpowiadała ewentualnie południowa ale okolice Dubrownika też mogą być. Szukam małej przyjemnej mieściny z fajną okolicą i koniecznie plażą kamienistą. Marzą mi się takie jakieś malownicze zatoczki jakie często można zobaczyć na fotografiach. Jeśli chodzi o mieszkanie to nie zależy mi aby był to jakiś super nowoczesny budynek z TV i Satelitą bo nie jadę oglądać tam telewizji. Zależy mi tylko żeby były dwa oddzielne pokoje bo wyjeżdżam z narzeczoną i rodzicami.
Jeśli możesz to podaj mi proszę swój numer GG to może łatwiej będzie rozmawić i wtedy udzieliła byś mi jakichś informacji.
Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 29.04.2007 07:34

Witaj Kasiu i Tomku
Numer gg pod moim zdjątkiem.
Pozdrawiam.
Vanda
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vanda » 17.05.2007 10:50

Cika napisał(a):Witam
Jest to mój pierwszy post na cro.pl tak więc wszystkich serdecznie witam. Po kilku pobytach na wyspie KRK tegoroczny urlop chciałbym z rodziną spędzić na stałym lądzie w okolicach Trogiru, choć inny region też wchodzi w grę o ile okolice i kwatera spełnią oczekiwania. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu kwatery (strony www wszelkiej maści już przejrzałem), która spełnia poniższe kryteria:
- kwatera dwupokojowa: sypialnia + pokój dzienny połączony z kuchnią , optymalna powierzchnia powyżej 40m kw.
- spokojna okolica z dala od ruchliwej ulicy
- dom z kwaterą na działce na której może bezpiecznie sie bawić dziecko 4 letnie
- cena za apartament w okresie 25.08-01.09.2007 do 60euro za dobę
- mili gospodarze :)
Jeżeli ktoś może polecić jakąś sprawdzoną kwaterę to będę wdzięczny za info wysłane na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Pozdrawiam
Rafał[/url]

Pozdrawiam,
apartmany nowe Tv/sat, klmatyzacja, basen, morze 280 m. Businci Wyspa Ciovo.
Ceny ugodne czerwiec, september. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink:
HANKA
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) HANKA » 06.06.2007 18:19

madzia1981 napisał(a):Witaj Kasiu i Tomku
Pozdrawiam.

Witaj Madziu.Jeżeli to możliwe , doradź mi w sprawie kwatery w Trogirze lub okolicy.Jadę z mężem 13 sierpnia.Zależy nam na apartamencie/studiu dla 2 osób na 10 dni w granicach 1200-1500 zł.Uwielbiamy spacery po starówce,wąskie uliczki,kawiarenki ,ale na plaży nie lubimy tłumów.Pozdrawiam serdecznie.Anna
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 06.06.2007 18:50

napisz na mojego maila albo na gg
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aga23
Plażowicz
Trogir-Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga23 » 11.06.2007 12:58

HANKA napisał(a):
madzia1981 napisał(a):Witaj Kasiu i Tomku
Pozdrawiam.

Witaj Madziu.Jeżeli to możliwe , doradź mi w sprawie kwatery w Trogirze lub okolicy.Jadę z mężem 13 sierpnia.Zależy nam na apartamencie/studiu dla 2 osób na 10 dni w granicach 1200-1500 zł.Uwielbiamy spacery po starówce,wąskie uliczki,kawiarenki ,ale na plaży nie lubimy tłumów.Pozdrawiam serdecznie.Anna

Witam,
ja szczerze polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Jeżdżę tam od kilku lat. Cudowne miejsce, przemili gospodarze.
Aga

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Kwatera- okolice Trogiru
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone