Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kvarner

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dariusz krystosiak
Plażowicz
Kvarner

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz krystosiak » 18.07.2002 11:50

Poszukujemy(2 osoby)mieszkania miedzy Crikvenica a N.Vinodolskim od 07.09.Najchetniej blisko morza,ale nie znaczy to ze bedziemy zalegac na plazy.Bardziej jestesmy nastawieni na zwiedzanie okolicy.Moze ktos z Was ma jakies namiary?
Mallden

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mallden » 21.07.2002 12:47

Korzystając z postu zwracam się z prośbą o podanie informacji na temat cen najmu apartamentów lub prywatnych kwater w regionie Kvarner - mogą być oddalone od brzegu Adriatyku nawet o 20 km . Według mojego rozeznania - a siedzę tu już ponad 4 godziny - to większość rozmów w forum dotyczy Dalmacji, która w opinii większości jest godna zwiedzenia. Byłbym wdzięczny za podanie informacji na temat schronisk i szlaków w górach Kvarnu oraz ceny wyporzyczenia roweru. Trochę informacji na temat kortów do tenisa i innych atrakcji na miejscu. Co zwiedzać - jakieś ciekawe miejsca ? Bardzo mi zależy na uzyskaniu waszej opinii na temat atrakcji turystycznych nie tylko nadmorskich ale również górskich - trekking, jazda w gorąc na rowerze, itp. Dziękuję i oczekuję na refleksje
jakuza
Croentuzjasta
Kvarner

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakuza » 21.04.2003 16:34

:lol: Polecam WAM przewodnik Paskala.Znajdzicie w nim wszystko co dotyczy tego regionu .Ja jadąc pierwszy raz kierowalem się jego radami i w 90% nie odbiegają od rzeczywistości.Moje sugestie? dość surowy region pod względem roślinności,czasami i oto trudno,wulkaniczne skały.Ma to swoj urok ale,ze zwiedzaniem mogą być problemy.Malo miejscowaści,no może SENIJ ,RIJEKA to przemyslowy moloch.Byłem w SMOKVICY .Nie żałowalem ale południe to jest COCA-COLA.Zyczę milego pobytu.Najważniejsze-blisko do PLITWICKICH JEZIOR!

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone