Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kvarner.Pierwszy wyjazd z dziecmi.Jak zawsze ile wziac:-)

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ulbi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ulbi » 29.06.2011 00:33

Witam!
Jestem nowa i chce powitac i zapytac;-)
Fakt, ze jedziemy 2+2 z GB po raz pierwszy na tygodniowe wakacje dalej niz GB i Pl ,ale nie to mnie martwi.Trasa jak kazda bedzie mniej lub bardziej meczaca.Pytanie mam tylko jedno jak duzo pieniedzy mam wziac na calosc pobytu tj.7 dni? Za mieszkanie nie licze i jedzenie jako tako tez nie. wszystko moge zrobic na miejscu bo kuchnia bedzie.Tylkooile moge przeznaczyc na te nazwijmy to "codzienne uzywki"??????Chleb.mleko,woce,jakies piwo Itp
Sami wiecie nie znam cen i miejsc gdzie lepiej robic pewne zakupy.Dlatego bardzo prosze o jakiekolwiek porady:-) Mysle ze nasze pierwsze wakacje nie beda porazka finansowa i nie tylko :roll:
Z gory dziekuje za porady :lol:
transporter0
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) transporter0 » 29.06.2011 09:34

Dużo informacji na ten temat znajdziesz w dziale ceny, usługi... itd. Jeżeli chcesz sobie użyć i nie odmawiać sobie niczego to weź dużo, zwłaszcza że jedziesz z dziećmi więc weź jeszcze więcej. A tak na poważnie to raczej nikt ci nie odpowie ile wziąć pieniędzy. Każdy bierze tyle na ile go stać.
consett0805
Cromaniak
Re: Kvarner.Pierwszy wyjazd z dziecmi.Jak zawsze ile wziac:-

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 29.06.2011 18:40

ulbi napisał(a):Witam!
Jestem nowa i chce powitac i zapytac;-)
Fakt, ze jedziemy 2+2 z GB po raz pierwszy na tygodniowe wakacje dalej niz GB i Pl ,ale nie to mnie martwi.Trasa jak kazda bedzie mniej lub bardziej meczaca.Pytanie mam tylko jedno jak duzo pieniedzy mam wziac na calosc pobytu tj.7 dni? Za mieszkanie nie licze i jedzenie jako tako tez nie. wszystko moge zrobic na miejscu bo kuchnia bedzie.Tylkooile moge przeznaczyc na te nazwijmy to "codzienne uzywki"??????Chleb.mleko,woce,jakies piwo Itp
Sami wiecie nie znam cen i miejsc gdzie lepiej robic pewne zakupy.Dlatego bardzo prosze o jakiekolwiek porady:-) Mysle ze nasze pierwsze wakacje nie beda porazka finansowa i nie tylko :roll:
Z gory dziekuje za porady :lol:

Ja też z GB powiem tak 1000 f to jest tyle że starczy na bardzo dużo i jeszcze więcej :D . Tak przyziemnie to na takie sprawy starczy ci tez i 500 f pozdrawiam
ulbi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ulbi » 01.07.2011 11:53

Bardzo dziekuje.Wlasnie to chcialam wiedziec ile funtow mam zamienic.Dzieki
ogro2
Autostopowicz
cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) ogro2 » 01.07.2011 15:36

Jak najczesciej płac kartą podobno najlepszy przelicznik
ulbi
Plażowicz
Re: cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) ulbi » 01.07.2011 22:34

ogro2 napisał(a):Jak najczesciej płac kartą podobno najlepszy przelicznik

Tez tak chce ale sie zobaczy:-)Kaske jakas tez trzeba chyba miec?:-)

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone