Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kvarner i okolica Dubrovnika pomóżcie!!!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
BAJECZKA831
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) BAJECZKA831 » 24.04.2013 21:26

Witam :hut: , wybieram sie z mężem do chorwacji od 7-21 września 2013 , w tamtym roku byliśmy tez we wrześniu w Baśka Voda i bardzo nam sie podobało , zależy mi by plaża była nie betonowa i nie na skałach , by zejście do wody było lagodne-jak dla osoby nie umiejącej pływać , by plaża i okolica była otoczona zielenią -jak w baśce czy breli ,by była w miejscowości jakaś promenada , deptak , sporo kawiarnii i knajp , na dyskotekach mi nie zależy , szukam miejscowości "romantycznej" na spacerki i plażowanie . W tym roku chcemy zwiedzić plitwickie jeziora i dubrovnik , i myśle by najpierw być z 5-7dni na kvarner -by było blisko z polski i do jeziorek i tu pytanie jaką mioejscowość polecicie by spełniała moje powyższe wytyczne????????????? myślałam o Crikvenicy ale sama nie wiem??????
Noi moje drugie pytanie to potem po tych 5-7dniach chcemy sie przenieść na kolejne 7dni gdszies blizej dubrovnika i jaką polecicie miejscowość ????? myślałam początkowo o Orebić bo 112km do dubrovnika i korcula pod nosem , ale moze lepiej jeszcze blizej dubrovnika i spedzić w nim wiecej czasu a jeśli tak to jak miejscowośc spełni moje kryteria???????????? czytałam o cavtat, mlini, soline, a moze jeszcze jakaś inna pomóżcie????????????????? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za pomoc :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 24.04.2013 22:33

BAJECZKA831 napisał(a):.... ale moze lepiej jeszcze blizej dubrovnika i spedzić w nim wiecej czasu a jeśli tak to jak miejscowośc spełni moje kryteria???????????? czytałam o cavtat, mlini, soline, a moze jeszcze jakaś inna pomóżcie????????????????? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za pomoc :D

Bardzo dobry wybór :D :papa:
BAJECZKA831
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) BAJECZKA831 » 24.04.2013 23:49

dobry wybór....ale , którą z tych miejscowości twoim zdaniem wybrać , która jest najblizej moim oczekiwaniom ???? napisz coś więcej?????????? pozdr
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 25.04.2013 18:48

Biorąc pod uwagę Twoje preferencje plażowe to powinnaś wybrać Mlini-Srebreno (to w praktyce jedna miejscowość), a co do "romantycznych spacerów , kawiarni i knajpek" to i Cavtat i w/w miejscowości powinny spełnić Twoje oczekiwania :D
Pozdrav. :papa:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone