Jacek 206 napisał(a):CZYŻYK napisał(a):PKO BP w zeszłym roku brał 10,00 zł prowizji od każdej wypłaconej kwoty
A teraz prowizja wynosi 14,30 zł od wypłaconej kwoty.
Jacek 206 napisał(a):CZYŻYK napisał(a):PKO BP w zeszłym roku brał 10,00 zł prowizji od każdej wypłaconej kwoty
Arek napisał(a):Mam konto w Pekao S.A., pieniądze wybierane z bankomatu Zagrebacka Banka, 0 % prowizji, kurs 1 hrk = 0,57 pln (a dokładniej 0,56806)
Arek napisał(a):Mam konto w Pekao S.A., pieniądze wybierane z bankomatu Zagrebacka Banka, 0 % prowizji, kurs 1 hrk = 0,57 pln (a dokładniej 0,56806)
piotrulex napisał(a):Jacek 206 napisał(a):CZYŻYK napisał(a):PKO BP w zeszłym roku brał 10,00 zł prowizji od każdej wypłaconej kwoty
wlasnie dlatego bank ten traci sporo swoich klientow. Miedzy innymi nas jakies 2-3 lata temu ...
Marcos napisał(a):Witam,
ktoś się może orientuje jak wygląda sytuacja z kredyt bankiem ? oraz jak wygląda płacenie kartą kredytową visa ?
Bo już sam nie wiem czy brać Euro czy płacić kartą
Pozdrawiam
Herman napisał(a):piotrulex napisał(a):Jacek 206 napisał(a):CZYŻYK napisał(a):PKO BP w zeszłym roku brał 10,00 zł prowizji od każdej wypłaconej kwoty
wlasnie dlatego bank ten traci sporo swoich klientow. Miedzy innymi nas jakies 2-3 lata temu ...
A ja się boję banków z małym kapitałem. W razie bankructwa banku nikt nam kasy nie wypłaci.
artur77 napisał(a):Arek napisał(a):Mam konto w Pekao S.A., pieniądze wybierane z bankomatu Zagrebacka Banka, 0 % prowizji, kurs 1 hrk = 0,57 pln (a dokładniej 0,56806)
Też mam konto w PEKAO S.A. i będę płacić na bramce wjazdowej na uatostradzie A1 Zagreb- Split. Podobno nie ma wtedy dużych kolejek do bramek i nie czeka się długo