Witam
Poszukuje osoby lub instytucji która udzieli mi szybkiego i bezstresowego kursu nurkowania - najlepiej w systemie weeknedowym( jestem lekko zapracowanym czlowiekiem) i ew. doradzi w zakupie sprzętu.
pzdr. bartek
tata ady napisał(a):Witam
Poszukuje osoby lub instytucji która udzieli mi szybkiego i bezstresowego kursu nurkowania - najlepiej w systemie weeknedowym( jestem lekko zapracowanym czlowiekiem) i ew. doradzi w zakupie sprzętu.
pzdr. bartek
tata ady napisał(a):Witam
pzdr. bartek
Plumek napisał(a):tata ady napisał(a):Witam
pzdr. bartek
W Polsce czy w Chorwacji? Bo to forum dotyczny chorwacji, ale skoro jesteś zapracowany, to nie wyobrażam sobie, że będziesz tam jeździł przez kilka weekendów - no - chyba, że masz prywatny odrzutowiec
Plumek
tata ady napisał(a):Plumek napisał(a):tata ady napisał(a):Witam
pzdr. bartek
W Polsce czy w Chorwacji? Bo to forum dotyczny chorwacji, ale skoro jesteś zapracowany, to nie wyobrażam sobie, że będziesz tam jeździł przez kilka weekendów - no - chyba, że masz prywatny odrzutowiec
Plumek
No ale jesli jade do chorwacji i chciałbym tam ponurkowac to moge skonczyc kurs w Polsce .... widzisz związek ?? Jak sama nazwa wskazuje - rozmowy o turystyce i nie tylko
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko