Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kurs języka chorwackiego w Warszawie

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agatea
Plażowicz
kurs języka chorwackiego w Warszawie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agatea » 22.01.2007 13:56

Zapraszam na kurs języka chorwackiego do Fundacji "Centrum Europy". Zajęcia w małych grupach i indywidualnie. Ceny już od 750 zł za semestr. Wszystkie informacje znajdują się na stronie fundacji: www.centrum-europy.org.pl
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 22.01.2007 14:00

SPAM :!: :evil: :!: :evil: :!: :evil: :!: :evil: :!: A Akademię Języka Chorwackiego już tu mamy :!: ZA DARMO :!::!::!: :twisted:

Czy ty wogóle byłaś w Chorwacji :?: :evil: :!:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.01.2007 14:11

Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 22.01.2007 14:14

Wiem :evil: bo przejżałem jej wszystkie :!: posty i nie było w nich nic o CRO :!: :evil:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 22.01.2007 14:29

Leszek Skupin napisał(a):SPAM :!: :evil: :!: :evil: :!: :evil: :!: :evil: :!: A Akademię Języka Chorwackiego już tu mamy :!: ZA DARMO :!::!::!: :twisted:

Czy ty wogóle byłaś w Chorwacji :?: :evil: :!:

Kolega zielony niech nie przesadza z wielkością czcionki. :D
Akademia to akademia,a wiadomość o kursie pewnie się przyda warszawiakom.
Co za człowiek z tego zielonego :wink: każdego tematu się czepia. :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 22.01.2007 14:41

No to platonie wyobraź sobie że teraz wszyscy zaczynamy rzucać spamem i reklamować co kto robi, czym się zajmuje po kilka razy w różnych wątkach. Rozumiem raz jeden jedyny i odświeżyć potem co jakiś czas wątek ale poszukaj wszystkie posty tej Pani - reklamowała już swoją akademię kilka razy w różnych wątkach.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 22.01.2007 14:56

Leszek Skupin napisał(a):No to platonie wyobraź sobie że teraz wszyscy zaczynamy rzucać spamem i reklamować co kto robi, czym się zajmuje po kilka razy w różnych wątkach. Rozumiem raz jeden jedyny i odświeżyć potem co jakiś czas wątek ale poszukaj wszystkie posty tej Pani - reklamowała już swoją akademię kilka razy w różnych wątkach.

się czepiasz :D dwa palce to dwa palce czy kilka ? :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 22.01.2007 15:04

Dwa palce to dwa palce

Koniec więcej palca nie przyłożę do nakręcania tego tematu :evil:
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 22.01.2007 15:40

Leszek Skupin napisał(a):
Koniec więcej palca nie przyłożę do nakręcania tego tematu :evil:

Dołoże swoje dwa grosze:
Po co krzyczeć ?? SPAM
Były pytania cro-entuzjastów o takie kursy a kiedy sie pojawia konkretna informacja to podnosisz larum.
Po co i w czyim interesie ????
Wygląda mi że nie w interesie cro-entuzjasów :(

Powodzenia
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 22.01.2007 15:53

mirek109 napisał(a):...
...

Może faktycznie trochę przesadziłem z reakcją, ale dzięki, że ktoś się na ten temat wypowiedział.

Poniesło mnie z letka :oops:

Przepraszam wszystkich cro-entuzjastów zainteresowanych tymi kursami. Choć wydaje mi się, że są na reklamowanie inne sposoby. Choćby: "Wiem gdzie się odbywają kursy chorwackiego w wa-wie. Zainteresowanym wyślę info na email" czy coś w tym stylu...

Pozdrav :papa:
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 22.01.2007 16:22

Leszek Skupin napisał(a):
mirek109 napisał(a):...
...

Może faktycznie trochę przesadziłem z reakcją, ale dzięki, że ktoś się na ten temat wypowiedział.

Poniesło mnie z letka :oops:

Przepraszam wszystkich cro-entuzjastów zainteresowanych tymi kursami. Choć wydaje mi się, że są na reklamowanie inne sposoby. Choćby: "Wiem gdzie się odbywają kursy chorwackiego w wa-wie. Zainteresowanym wyślę info na email" czy coś w tym stylu...

Wybacz ze probuje cie nawracac na inna droge :)
Brakuje mi jeszcze przeprosin dla "Agatea" :))

Moim zdaniem w tym temacie to bardzo dobr miejsce na reklame nauki jezyka i kursow z tym zwiazanych :)))
Gdyby jeszcze w takiej informacji bylo:
Dla cro-maniakow z http://cro.pl/forum/ 10% zniżki :))) i nagroda - wyjazd dziesieciodnowy do wylosowania

Juz na tym forum prosilem:
zanim odpiszesz zastanow sie, wypij kawe, zjedz ciastko, wyjdz z psem na spacer i po powrocie zastanow sie czy masz cos do powiedzenia :))) a unikniemy slow "ponioslo mnie", "przesadzilem/am"

Powodzenia
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 22.01.2007 16:25

Masz 100% rację Mirku. Sam na tym forum nawołuję do wstrzemięźliwości od ataków na kogokolwiek. Napiszę jeszcze raz poniosło mnie :oops:

Agatea PRZEPRASZAM :oops:

Piszę to taką samą czcionką jaką krzyknąłem SPAM
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 22.01.2007 18:17

Leszek Skupin napisał(a):Masz 100% rację Mirku. Sam na tym forum nawołuję do wstrzemięźliwości od ataków na kogokolwiek. Napiszę jeszcze raz poniosło mnie :oops:

Agatea PRZEPRASZAM :oops:

Piszę to taką samą czcionką jaką krzyknąłem SPAM

powinno być jeszcze napisane po przepraszam :wink:
......Agateę chodzącą na kurs chorwackiego w
www.centrum-europy.org.pl

Powrót do Kultura chorwacka