Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kurs języka chorwackiego

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agatea
Plażowicz
kurs języka chorwackiego

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agatea » 14.09.2005 10:34

Byłam w tym roku pierwszy raz w Chorwacji. Zachwyciło mnie wiele rzeczy, ale przede wszystkim oczarował mnie język. Po powrocie do Warszawy postanowiłam, że muszę ale to po prostu muszę rozpocząć jego naukę. Zaczęłam więc poszukiwania odpowiedniej szkoły, no i po wielu trudnościach znalazłam.Jest to Fundacja "Centrum Europy", która mieści się w samym centrum Warszawy.Oczywiście zapisałam się na kurs, który okazał się całkiem niedrogi jak za cały semestr nauki.
Mam pytanie czy ktoś z was również planuje w tym semestrze zapisać się na ten kurs?
Amelka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amelka » 14.09.2005 16:05

Agateo,
odkrylas, ze w Warszawie nareszcie pojawial sie kurs chorwackiego - do tej pory wybor byl tylko w lektorach indywidualnych. Chyba sie zapisze! :))
Pozdarwiam i do zobaczenia na kursie :))
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 14.09.2005 16:23

Amelko, ekspertko - Ty to chyba na jakiś odpowiednik angielskiego proficiency, jak taki będzie dla Ciebie :D
Amelka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amelka » 14.09.2005 16:28

Ech, Ty pochlebco :))
ja dzis zajrzalam na Forum pierwszy raz od 5 miesiecy i polapac sie nie moge o co chodzi... Tyle watkow, tyle ludzi nowych... coz za zywiol to forum!
Pomyslcie jak milo byloby spotkac sie na kursie w gronie studentow naszej Akademii! Ech... pomarzyc...
A.
Agatea
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agatea » 14.09.2005 16:37

Fajnie Amelko byłoby Cię spotkać! Jeśli jesteś zainteresowana to podaje namiary na stronkę, gdzie można się zarejestrować: www.centrum-europy.org.pl
A może ktoś jeszcze jest chętny?
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 19.09.2005 11:09

Witam. Jestem zainteresowany nauka chorwackiego, ale niestety nic w Krakowie nie moge znalesc.Moze ktos pomoze.
Pozdrawiam.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 19.09.2005 11:48

Nazwa: Academy of Business Communication
Adres: Plac Matejki 3
Miejscowość: Kraków
Województwo: małopolskie
Telefon: 0509 746 899, 0604 613 172
E-mail: wyślij zapytanie
Strona internetowa: http://www.abc.malpolska.pl
Języki: angielski, niemiecki, włoski, francuski, chorwacki, serbski, macedoński, ukraiński

OFERTA

Szkoła Języków Obcych "Academy of Business Communication" prowadzi kursy językowe dla pracowników firm oraz instytucji.
Zajęcia prowadzone sa na bardzo wysokim poziomie metodycznym przez doświadczonych iwykwalifikowanych lektorów. W ofercie mamy języki używane w pracy, w kontaktach służbowych, kurs komunikacji międzykulturowej, przygotowania do konferencji, pokazów, prezentacji, etc.
Jesteśmy elitarną szkołą językową uznawaną w Krakowie oraz małopolsce, a renomę zdobyliśmy szkoląc najznakomitsze krakowskie firmy.
Agatea
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agatea » 19.09.2005 15:54

Fajnie, że są takie miejsca w Polsce gdzie można się uczyć chorwackiego.....
Pozdrawiam
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 19.09.2005 22:00

Piekne dzieki Platonie.
makafaka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) makafaka » 02.10.2005 11:39

paolo, a może Ty zorganizujesz jakiś podstawowy, forumowy kurs chorwackiego :?: Jak by co to ja się pierwszy zapisuję :D
Seal
Podróżnik
kurs Chorwackiego w Rybniku

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seal » 04.10.2005 09:41

Witam,

Znalazłem w Rybniku szkole jezykowa ktora organizuje kurs chorwackiego. Problem w tym, ze musza byc min 3 osoby aby kurs mogl sie rozpoczac. (narazie jestem sam). Jesli bylby ktos zainteresowany to czekam. Razem nam sie uda:))
Marcin1974
Globtroter
kurs języka chorwackiego

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin1974 » 05.02.2008 15:51

Witam, pilnie poszukuję możliwości nauki języka chorwackiego we Wrocławiu. Czy ktoś zna jakieś namiary na takie kursy we Wrocławiu? Będę wdzięczny za informacje.

Pozdrav
ramka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ramka » 15.03.2008 00:07

Marcin1974, moze namówimy jakąś szkołę we Wrocku na taki kurs?? masz jakiś pomysł? ja kiedyś byłam na kursie w Kolegium Europy Wschodniej na Kiełbaśniczej, ale to dawno i nieprawda... jakbyśmy się zgrali w 2-3 osoby to może by coś z tego wyszło...
pozdrav :))
entrada
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) entrada » 22.08.2008 21:22

W Krakowie też są kursy chorwackiego w Slavii - www.slavia-jezyki.pl

Pozdrawiam!
ewutka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewutka » 04.09.2008 12:03

Agatea napisał(a):... podaje namiary na stronkę, gdzie można się zarejestrować: www.centrum-europy.org.pl
A może ktoś jeszcze jest chętny?

Post sprzed wieków, więc teraz pewnie już biegle posługujesz się językiem chorwackim. Napisz jakie miałaś doświadczenia w nauce w Centrum Europy. A może ktoś jeszcze pobierał tam nauki i może wypowiedzieć się w tej kwestii :?:

Pozdrav 8)
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko