walp napisał(a):
W praktyce często jest tak, że zjeżdża się na pobocze, wyskakuje z samochodu, pstryk i do wozu.
Zaufaj działa
walp napisał(a):
W praktyce często jest tak, że zjeżdża się na pobocze, wyskakuje z samochodu, pstryk i do wozu.
greenrs napisał(a):Waldku, chyba źle mnie zrozumiałeś? Syn odradzał mi hybrydę, bo twierdził, że robią gorsze zdjęcia od kompaktów - dlatego polecałem Ci panasonica, który mieści się w Twoim zakresie cenowym.
No a poza tym... to Janusz ma rację - jak Ci pasuje to bierz
Rysio napisał(a):Zaufaj działa
sdolas napisał(a):Tz-60 jest tylko trochę ponad Twój budżet.
Jeden spory plus tego aparatu to tryb auto, który bardzo spyrtnie dobiera sobie tryby w zależności od warunków.
Zerknij sobie na sample w necie.
Ja mam sentyment do Canona, a wygrał parametrami Panas
walp napisał(a):Przekroczenie budżetu w przypadku Canona podobne do Panasonica TZ60, a wtedy the winner is ... Canon.
dyzio74 napisał(a):Podobnie z fotografią, mitem i wielką niesprawiedliwością jest stwierdzenie, że jakiś typ aparatów robi lepsze czy gorsze zdjęcia.
Zdjęcie robi osoba fotografująca a robi je aparatem, który to daje mniejsze lub większe możliwości.
Franz napisał(a):Yas napisał(a):pewnie mocny sprzet masz jaka lustrzanka?
To tak zwana małpka - kompakt Panasonica DMC-TZ25.
Yas napisał(a):próżna gadka Dyzio. Gosc chce robic foty na auto w jakosci FF, za 1000pln przepasc
walp napisał(a):Mówią, że kto pyta, nie błądzi, ale ... czasami jedno pytanie może zgubić ....
sdolas napisał(a):co byś nie kupił nawet do 1000 zł i tak z wakacyjnych fotek bedziedziesz zadowolony, zakładajac se nie masz "lustrzankowego zboczenia"
yzedef napisał(a):....sam mam lustro z zeiss-em, jasną stałkę i lampę i co ? żona tak miała robić fotki i aparatu używamy od święta i na wakacjach a i tak najwięcej zdjęć mamy z telefonów....
Bea.ta napisał(a):Z uporem maniaka porównujecie zdjęcia z lustra ze zdjęciem z wypasionej komórki.
One mogą być porównywalne, jeżeli lustra używamy z kitowym obiektywem lub robimy zdjęcia na automacie.
Bea.ta napisał(a):Zdjęcia nie oceniamy pod względem ostrości czy ilości pikseli, dobre zdjęcie, to zdjęcie, które ma to coś ....
walp napisał(a):sdolas napisał(a):Tz-60 jest tylko trochę ponad Twój budżet.
Jeden spory plus tego aparatu to tryb auto, który bardzo spyrtnie dobiera sobie tryby w zależności od warunków.
Zerknij sobie na sample w necie.
Ja mam sentyment do Canona, a wygrał parametrami Panas
Tryb automatycznego wybór programu tematycznego ma również Canon PowerShot SX540 HS oraz Sony Cyber-shot DSC-H400.
Obydwa modele mają możliwość ustawienia trybu manualnego.
Przekroczenie budżetu w przypadku Canona podobne do Panasonica TZ60, a wtedy the winner is ... Canon.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja