To niestety nie w trybach tematycznych bo one jak widać są delikatne.
Jeśli oczekujesz wizualnie mocniejszego efektu to jedynie RAW lub bracketing ( jeśli ten model posiada ) i później ręczna obróbka.
słoma79 napisał(a):Miał ktoś do czynienia z Sony DSC HX-90?
Miała być lustrzanka ale też chcę być na zdjęciach i zainteresował mnie ten model.
słoma79 napisał(a):Im więcej czytam i porównuję tym mniej wiem jak tak dalej pójdzie to kolejne wakacje będę fotografował Samsungiem Galaxy s5
marek.pl3 napisał(a):Tak, ale ja akurat polowałem na Olympusa XZ-2, a niestety już ich nie produkują. Trzy miesiące poszukiwań i się trafił, stan idealny, gwarancja ważna jeszcze rok. Oczywiście szukałem wyłącznie na gwarancji producenta oraz z kompletem dokumentów. Bez gwarancji używanego bym nie kupił.
Bea.ta napisał(a):słoma79 napisał(a):Miał ktoś do czynienia z Sony DSC HX-90?
Miała być lustrzanka ale też chcę być na zdjęciach i zainteresował mnie ten model.
Jesteś ... wampirem???
Idż do sklepu, weź do ręki, porównaj - wagowo, gabarytowo, jak Ci w ręce leży.
Skoro możesz komórką robić zdjęcia - to z aparatami nie cudacz
słoma79 napisał(a):Nie jestem wampirem...po prostu reszta rodziny nie przejawia talentów do robienia zdjęć
słoma79 napisał(a):Komórka jest fajna i spełnia moje oczekiwania do zdjęć z wypadów w góry i nie tylko...ale to nie to samo co aparat
słoma79 napisał(a):Po sklepach chodzę i macam i chyba wymacałem.Doszedłem do wniosku, że nie potrzebuję wielkiego zoomu i chyba pójdę w stronę rx100 lub lx7
Dzięki za rady.A co do używek...wolę nie ryzykować chociaż mam znajomych którzy tylko używki kupują.Wolę mieć spokojną głowę i chociaż na początku gwarancję
Powrót do FotoCroClub - dyskusja