Re: Kupno aparatu pomózcie.
napisał(a) bluesman » 10.02.2016 21:28
sdolas napisał(a):Nie znam .....
Bez przesady.
Każdy ma prawo do własnego zdania i opinii
Dzisiaj byłem w saturnie.
Obsługa poinformowała mnie że nie ma opcji włożenia karty do aparatu i zrobienia kilku zdjęć bo uruchomię licznik zdjęć i już tego aparatu nie sprzedadzą
Ładna ściema.
Canon sx-710 robi bardzo pozytywne wrażenie w rękach. Znajdę miejsce gdzie zrobię testowe zdjęcia.
Do listy dołączam po dzisiejszych poszukiwaniach Olimpusa SH-2.
Sądzę, że Canon to dobry wybór, dotychczas używałem i dalej używam sx 260 i sx 270 niestety nie do kupienia już
Poleciłem dwóm znajomym i też są zadowoleni. Jest mały, zgrabny i robi całkiem niezłe zdjęcia, filmy super no i zoom jest ok. Kupiłem niedawno sx 710. Nie mam z nim dużego doświadczenia bo jeszcze nie brałem go na wyjazdy
nie podoba mi się to, że lampę trzeba samemu wysuwać (jest przycisk z boku) i wygląda ona bardzo delikatnie. Poza tym sądzę, że nie różni się pod względem jakości od starszych braci (ciut większy) no i ten 30-sto krotny zoom na plazy szczególnie się przyda ...
Nie zgodze się z jednym z przedmówców, iż jego telefon robi równie dobre zdjęcia
ale pewnie ma niewielkie pojęcie o optyce
Lustra na wycieczkę w góry czy na jazdę rowerem ze sobą nie wezmę choć mam. Jeszcze jedno, zdjęcia i filmy robione tymi aparatami oglądam na 42 ' tv i nie mam problemów z jakością
Co do licznika nie jest to ściema ! sam kupowałem w MM i nie wziąłem aparatu, który pokazywał mi, że robi któreś dziesiąte zdjęcie
Musieli znaleść mi dziewiczy
Więc i inni też zwracaja na to uwagę