Dobra, dość tych pierdół.
Pogadajmy o robieniu zdjęć i zdjęciach.
Może autor wątku coś powie, co planuje?
Bo przecież aparat za niego nie pójdzie robić zdjęć...
janniko napisał(a):... wakacyjno-reporterskie fotki...
weldon napisał(a):co, nareszcie, zwalnia mnie z obowiązku nauki fotografii i pozwala oprzeć się każdej, niepasującej mi krytyce
longtom napisał(a):jan_s1 napisał(a):Mam wrażenie, że autor wątku zapadł w sen zimowy i nasze uwagi nie są mu już potrzebne.
Albo doszedł do wniosku z taką ilością "dobrych rad", w życiu aparatu nie kupi.
Ahe.. nie ma sensu porównywać Sony do Nikona... po co?.. widocznie kolega kolegi Koladra to nie potrafi "wyciągnąć" z Ninkusia D80 to co on potrafi, bo to aparat "nie dla idiotów", a te nowoczesne Sony średniej kategorii? wybacz.. ale to dla ludu.. więc proste i fotki słodkie i "jakościowe" robi
z Ninkusia D80 to co on potrafi, bo to aparat "nie dla idiotów"
koledr napisał(a):z Ninkusia D80 to co on potrafi, bo to aparat "nie dla idiotów"
i tutaj napisałeś kim jesteś jeżeli nie potrafisz lustrzanki docenić.
janniko napisał(a):....
Nie unoś się i nie pisz głupot o szanownych Nikonach, bo to aparaty profesjonalne.. a Sony, jakby nie patrzył, to dla jelonków i panienek..
...
janniko napisał(a): a Sony, jakby nie patrzył, to dla jelonków i panienek..
Historia firmy Kodak
W 1888 roku sloganem „Naciśnij przycisk – my zajmiemy się resztą” George Eastman opatrzył pierwszy wprowadzony na rynek model nieskomplikowanego aparatu dla klientów z całego świata. W ten sposób uczynił skomplikowaną i niewygodną czynność łatwą w użyciu i dostępną dla każdego.
Leszek Skupin napisał(a):A może właśnie Konica z Minoltą miały splajtować...
weldon napisał(a):....
ale ... okazało się, że to nawet bez kita ta cena ... Straszny badziew.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja