Witam,
gusia-s, w jakim banku posiadasz konto za pomocą którego realizujesz transakcje kartą i wypłaty z bankomatu Zagrebacka Banka?
sezamek1 napisał(a):Witam,
gusia-s, w jakim banku posiadasz konto za pomocą którego realizujesz transakcje kartą i wypłaty z bankomatu Zagrebacka Banka?
lolekanabolek napisał(a):sezamek1 napisał(a):Witam,
Rok temu za pomocą Curve i Revoluta bez problemu z Zagrebacka Banka wypłacałem.
gusia-s napisał(a):Na chwilę obecna mogę potwierdzić, transakcje kartą i wypłaty z bankomatu Zagrbacka Banka, bez prowizji i opłat.
Pierwszy lepszy wyciąg, wypłata 500 kun, nie ma żadnej prowizji do niego. Zdjęło mi tyle z konta i ani grosza więcej po 15.07.Bravik napisał(a):gusia-s napisał(a):Na chwilę obecna mogę potwierdzić, transakcje kartą i wypłaty z bankomatu Zagrbacka Banka, bez prowizji i opłat.
gusia-s - sprawdź, bo Zagrebačka za każdym razem, niestety dolicza Ci 22 kuny jakiejś opłaty bankowej...
A jak jest w tych?Przerzuć się na bankomaty OTP Banka lub PBZ.
gusia-s napisał(a):Bravik napisał(a):gusia-s napisał(a):Na chwilę obecna mogę potwierdzić, transakcje kartą i wypłaty z bankomatu Zagrbacka Banka, bez prowizji i opłat.
gusia-s napisał(a):W HRK to napewno.
Narazie nie potrzebuje gotówki bo co się da płacimy kartą a kuny to na duperele i jeszcze je mam, ale jeśli będę brała to zrobię.
Bravik napisał(a):gusia-s napisał(a):W HRK to napewno.
Narazie nie potrzebuje gotówki bo co się da płacimy kartą a kuny to na duperele i jeszcze je mam, ale jeśli będę brała to zrobię.
I dalej nie wiem, jak zrobiłaś ten myk z ZB. Tak jak sugerowałaś, wybrałem prawą stronę , bez opłaty. Czekałem na następne okno...i doczekałem się automatycznej wypłaty gotówki po... 0,66 złocisza za kunę.
Bravik napisał(a):
I dalej nie wiem, jak zrobiłaś ten myk z ZB. Tak jak sugerowałaś, wybrałem prawą stronę , bez opłaty. Czekałem na następne okno...i doczekałem się automatycznej wypłaty gotówki po... 0,66 złocisza za kunę.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne