e4r5t napisał(a):u mnie Euro jest po 4.28, a kuna po 0.69. nlock piszesz,że po przewalutowaniu wyszło 0.59 czyli 10 gr taniej jakbym miał tu kupować kuny?
e4r5t napisał(a):u mnie Euro jest po 4.28, a kuna po 0.69. nlock piszesz,że po przewalutowaniu wyszło 0.59 czyli 10 gr taniej jakbym miał tu kupować kuny?
Bocian napisał(a):20 stron informacji o tym, ze kuna po 0.57 albo po 0.58...
witia napisał(a):Ja już sobie te wątki odpuszczam. Wolę poczytać coś o Chorwacji
nlock napisał(a):Bocian napisał(a):20 stron informacji o tym, ze kuna po 0.57 albo po 0.58...witia napisał(a):Ja już sobie te wątki odpuszczam. Wolę poczytać coś o Chorwacji
A pamiętają Panowie Cromaniacy jak to było przed pierwszym wyjazdem
Ile było niepewności, wątpliwości i pytań
Debiutanci potrzebują odpowiedzi na SWOJE pytanie (nieistotne, że parę stron wcześniej ktoś inny zadał podobne)
Odpowiadam więc, tym bardziej, że jestem na miejscu i na bieżąco
e4r5t napisał(a):Powiedzmy, że wezmę euro i kupując np 700 po 4.29 następnie wymieniając je w Chorwacji na kuny nie wyjdzie mnie drożej na pewno niż jak miałbym kupić kunyw Polsce? Nie płaciłem nigdy kartą za granicą i dlatego mam takie obawy, bo nie chciałbym sytuacji gdzie za każda transakcję poniosę koszty 5-9zł lub 2% od kwoty, która zapłacę tym bardziej w banku sami powiedzieli, że taniej powinno wyjść mnie kupić kuny w PL
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne