3grosze napisał(a):i powrócił ja płatność kartą przelicznik po 0.567
za rok biorę drobne na tunele, autostrady w Chorwacji , resztę płacił będę kartą
Po co Ci drobne na autostradę w Chorwacji - przecież kartą jest szybciej
PETERENZO napisał(a):3grosze napisał(a):i powrócił ja płatność kartą przelicznik po 0.567
za rok biorę drobne na tunele, autostrady w Chorwacji , resztę płacił będę kartą
Po co Ci drobne na autostradę w Chorwacji - przecież kartą jest szybciej
jaca10 napisał(a):Witam
Przed chwilą pytałem w kiosku mBanku w Częstochowie w Galerii Jurajskiej. I po koleji:
1) Prowizja od transakcji 3% lecz nie mniej niż 9,00 zł
witia napisał(a):A czy naprawdę nie lepiej zapytać doradcy w swoim banku? Przecież to jest informacja najpewniejsza . W wielu przypadkach można nawet telefonicznie
Aldonka napisał(a):Jak dotąd nie bawiłam się w zabieranie ze sobą euro (zazwyczaj jakaś drobna suma na nocleg po drodze i drobne wydatki), zawsze karta, a w Cro ściana, ale patrząc na to co wyczynia mój bank zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej zabrać euro. I to nawet nie po to, żeby te 50 zł zaoszczędzić, ale po to, żeby zdziercy nie dać zarobić.
artik89 napisał(a):jaca10 napisał(a):Witam
Przed chwilą pytałem w kiosku mBanku w Częstochowie w Galerii Jurajskiej. I po koleji:
1) Prowizja od transakcji 3% lecz nie mniej niż 9,00 zł
Czy prowizja to coś innego jak opłata. Czytam właśnie regulamin usługi "wypłaty ze wszystkich bankomatów" w mBanku i tak tam pisze:
"Aktywowana Usługa do rachunku eKONTO „Wypłaty ze wszystkich bankomatów” zwalnia
posiadacza karty debetowej MasterCard Debit lub Visa Electron wydanej do rachunku eKONTO
z opłat z tytułu wypłat ze wszystkich bankomatów w Polsce i na świecie".
Więc jak to w końcu jest. Może ktoś ma tam konto, albo tam pracuje żeby odpowiedzieć konkretnie?