Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kuny do sprzedania

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mysiaty
Croentuzjasta
kuny do sprzedania

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysiaty » 22.05.2007 20:19

Hej,
zrobilo sie ciepelko.Wyjalem krotkie gatki z szafy i na dzialke.Siegam do bocznej kieszeni i znajduje 200 kun.Szkoda ,ze sie ich nie wydalo!
W tym roku niestety inny kierunek wojazy.Jezeli jest ktos chetny , to z przyjemnoscia sprzedam za 110 pelenow.Ze wzgledu na wygode preferuje odbior wlasny w centrum Lublina.
z kromaniackim pozdrowieniem
jacek
605 76 20 21
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 22.05.2007 20:34

kupił bym ale na benzynę do Lublina wydam ponad 100 zł, a to chyba się nie opłaca
kawo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawo » 22.05.2007 20:35

Faktycznie ciepło a nawet gorąco do tego stopnia że niektórym na głowę to uderzyło.
ps. chciałem napisać, że dam ci złotówkę i sp........
GRZEGORZ 04567
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) GRZEGORZ 04567 » 22.05.2007 21:08

Kawo!
tutaj nie preferujemy takich osób , które tak piszą!
nie świadczy to dobrze o Tobie.....
mysiaty
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysiaty » 22.05.2007 21:33

do Profeta,
jak jestes zainteresowany,daj znac na mejla.Podam nr konta.Banknot wysle na swoj koszt listem wartosciowym.
pozdrawiam
jacek
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 23.05.2007 05:48

mysiaty napisał(a):Hej,
zrobilo sie ciepelko.Wyjalem krotkie gatki z szafy i na dzialke.Siegam do bocznej kieszeni i znajduje 200 kun.Szkoda ,ze sie ich nie wydalo!
W tym roku niestety inny kierunek wojazy.Jezeli jest ktos chetny , to z przyjemnoscia sprzedam za 110 pelenow.Ze wzgledu na wygode preferuje odbior wlasny w centrum Lublina.
jacek
605 76 20 21

Sam też kupiłem tak okazyjnie kuny rok temu :) - 400 za 200 zl. Koleżanki córce babcia przywiozła prezent z Niemiec i nie wiedziały co to jest :) Nawet ambasadę HR w Polsce obdzwoniłem, bo ten banknot był jeszcze sprzed jakies wymiany, ale akceptowany bez problemu. Okazuje się że 100 kun i 200 kun mogą różnie wyglądać, kiedyś w innym wątku o tym pisałem...
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 23.05.2007 08:07

mysiaty napisał(a):Hej,
jacek
605 76 20 21

w lublinie nie ma kantorow ???
kawo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawo » 23.05.2007 08:51

GRZEGORZ 04567 napisał(a):Kawo!
tutaj nie preferujemy takich osób , które tak piszą!
nie świadczy to dobrze o Tobie.....

Obrazić nie chciałem ale proszę tylko przeliczyć. 1 kuna około 0,57 zł. to x 200 = 114 zł. Gość, chce 110 czyli wspaniałomyślnie daruje równe 4 zl. Wydaje się że tylko osoba nie umiejąca liczyć na coś takiego pójdzie ( choćby była z samego Lubina ....no chyba że mieszka w domku obok, po sąsiedzku). Mysiaty "zrobił" się chytry a potencjalnego kupującego sprowadza do parteru, robi z niego biedaka.
Tak ja to postrzegam.
kondzio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kondzio » 23.05.2007 09:03

ale on wysyła te kuny nawet na swój koszt, to chyba nawet jak by sprzedał w kantorze to by lepiej na tym wyszedł, no chyba że nawet w kantorze nie chcą tego przyjąć
mysiaty
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysiaty » 23.05.2007 09:54

Witam Wszystkich,
kuny zmienily juz wlasciciela.
p.s.
nie mam czasu obdzwaniac wszystkich kantorow-pierwszy lepszy na Peowiakow nie chcial slyszec o kunach,ale bylo to ze dwa lata temu.
Mimo 21 wieku,kart platniczych i innych bajerow,to wydaje mi sie ,ze mala ilosc ichnich srodkow platniczych na dzien dobry nigdy nie zaszkodzi.

Zycze Wam udanych wyjazdow.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne