kojacek napisał(a):macvw napisał(a):adrianek90 napisał(a):A no to spoko. Już otwarli, (wczoraj mój brat wracał, a właściwie dzisiaj nad ranem i już przejechał normalnie)
Nie pierwszy raz spotykam się z zamkniętym tunelem, ale zdziwiłem się że wjazd tak zabarykadowali betonami z każdej strony. Wystarczyło poustawiać jakieś pachołki skoro to na 4 dni tylko.
Ja się Słowakom nie dziwię, że na wjazdach do tunelu postawili betonowe osłony, ponieważ znając i widząc na drogach fantazję naszych rodaków, znalazłby się taki, który ominąłby lub odstawił pachołki i wjechał do tunelu
Czasem się zastanawiam, skąd się biorą tacy mędrcy z takimi tekstami...
walp napisał(a):Tak, trzeba to powtarzać, bowiem polskie drogi należą do najniebezpieczniejszych w Europie.
Też przepraszam za OT, ale nie można siedzieć cicho w takich sytuacjach.
szaki17 napisał(a):Czy to drogi powodują wypadki, są takie jakie są. NIE, to kierowcy są winni takim statystykom.
bluesman napisał(a):Kiedyś dyskutowaliśmy więc by the way tak z ciekawości jak rozumiem dalej jesteś zwolennikiem pościgów za wszelką cenę ? Bocian był ...
http://motoryzacja.interia.pl/raporty/r ... Id,2452707
anakin napisał(a):bluesman napisał(a):Kiedyś dyskutowaliśmy więc by the way tak z ciekawości jak rozumiem dalej jesteś zwolennikiem pościgów za wszelką cenę ? Bocian był ...
http://motoryzacja.interia.pl/raporty/r ... Id,2452707
Rozumiem, że Ci zamknęli kolejny "odkrywczy" wątek i pytasz mnie w tym ?
anakin napisał(a):Rozumiem, że Ci zamknęli kolejny "odkrywczy" wątek i pytasz mnie w tym ?
Tylko nie wiem czemu ja skoro pytasz o... kogoś tam.
Jak chcesz to Ci udostępnię kontakt i pogadacie sobie jak friend z friendem.
I taka prośba na przyszłość.
Jak masz jakieś pytania w nurtującym Ci e temacie, możesz zawsze na PW pytać.
Nie musisz nowego wątku zakładać..
A jeżeli się chcesz nap...to Ci powiem ( w tajemnicy), że chyba z tego wyrosłem (przynajmniej na forum).
ps.
gdyby w tym samochodzie znaleźli worek amfy czy dziesięciu uchodźców z oznaczonymi narządami do przeszczepu, też byłbyś tak oburzony?
W tym konkretnym przypadku tragedia i tyle w temacie.
Z kulturą jazdy ma to tyle wspólnego, co ja z trwałą ondulacją, więc dlaczego się ten temat znalazł tu nie mam pojęcia.
To było pytanie ? ciekaweanakin napisał(a):Tylko nie wiem czemu ja skoro pytasz o... kogoś tam.
No to jesteśmy prawie tego samego zdania. Bo ja jestem przeciwny takim ucieczkom.bluesman napisał(a):gwoli dyskusji w dalszym ciągu jestem przeciwny takim właśnie pościgom kiedy nie wiadomo dlaczego ktoś ucieka i nagle giną trzy osoby bez sensu?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi