anakin napisał(a):Na Słowacji też??
Bo jakiej bym wypasionej fury nie widział, powyżej 50 nikt w zabudowanym nie jeździ.
Nawet niemieckie poloki.
matufa napisał(a):ot taka mała przygoda wczoraj na drodzę (edit data mi się przestawiła)
http://www.wiocha.pl/1366404,Kobieta_za ... iom_MASTER
anakin napisał(a):matufa napisał(a):ot taka mała przygoda wczoraj na drodzę (edit data mi się przestawiła)
http://www.wiocha.pl/1366404,Kobieta_za ... iom_MASTER
Komentarze niezłe.....
lokiec3 napisał(a):Jako, że w jednym z wątków nt mandatów w Austrii rozgorzała dyskusja zdaniem niektórych użytkowników nie na temat, zaczynam nowy wątek. Można tu się wypowiadać w temacie jazdy, przepisów i ich przestrzegania.
adrianek90 napisał(a):A no to spoko. Już otwarli, (wczoraj mój brat wracał, a właściwie dzisiaj nad ranem i już przejechał normalnie)
Nie pierwszy raz spotykam się z zamkniętym tunelem, ale zdziwiłem się że wjazd tak zabarykadowali betonami z każdej strony. Wystarczyło poustawiać jakieś pachołki skoro to na 4 dni tylko.
macvw napisał(a):adrianek90 napisał(a):A no to spoko. Już otwarli, (wczoraj mój brat wracał, a właściwie dzisiaj nad ranem i już przejechał normalnie)
Nie pierwszy raz spotykam się z zamkniętym tunelem, ale zdziwiłem się że wjazd tak zabarykadowali betonami z każdej strony. Wystarczyło poustawiać jakieś pachołki skoro to na 4 dni tylko.
Ja się Słowakom nie dziwię, że na wjazdach do tunelu postawili betonowe osłony, ponieważ znając i widząc na drogach fantazję naszych rodaków, znalazłby się taki, który ominąłby lub odstawił pachołki i wjechał do tunelu
macvw napisał(a):Skąd się biorą? Od 10 lat pracuję na drogach i widzę, co kierowcy potrafią wyczyniać. Do teraz mnie zaskakuje ich "fantazja". Nie każdy jest takim porządnym kierowcą jak Ty robię 70tys.km rocznie, choć nie jestem kierowcą TIR-a i wiele się napatrzyłem. A do mędrcy to mi jeszcze bardzo daleko, za to Tobie dobrze idzie z ocenianiem ludzi, których nie znasz....
kojacek napisał(a):Jasne, nasi kierowcy szaleją, są najgorsi, a zagraniczni u siebie są jak przysłowiowe trusie.
kojacek napisał(a):Wierz w to i powtarzaj to wszystkim. O to mi chodzi.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi